Astro

Nedelja: Ako birate društvo budite pored Strelčeva i Devica, emituju dobre vibracije. I Škorpije dobijaju dobru "porciju" emocija

Mnogim znacima će svanuti ove nedelje. Da li ste vi među njima, saznajte u nastavku.

16.05.2021. - 06:30h
Samo emotivno
Samo emotivnofoto: G-Stock Studio/Shutterstock

OVAN

Pošto je vaše polje doma i porodice veoma aktivno tokom današnjeg dana, najbolje bi bilo da se potrudite da uživate u svim životnim čarima, okruženi ljudima koje volite. Opuštenost i dobar provod je pred vama.

BIK

Dan kada ćete biti vrlo aktivni. Ništa vam nije teško, uspevate da stignete na sto strana i da ispunite sve ono što ste obećali sebi ili drugima. Onima koji su usamljeni ovaj dan može doneti vrlo zanimljivo poznanstvo i varnice.

BLIZANCI

Pokušajte da se opustite i da ne razmišljate više o obavezama i onome što morate raditi tokom naredne nedelje. Rasteretite se, okružite se pozitivnim ljudima. Ako vam više odgovara da budete sami, onda se makar dobro odmorite.

RAK

Nećete dozvoliti da vam bilo šta pokvari planove za danas. A oni su veliki – u glavi vam je druženje, izlazak ili provod sa prijateljima, zanimljivim osobama, ili pak sa emotivnim partnerom. Ako ste sami, danas vam stoji velika mogućnost vrlo podsticajnog poznanstva.

LAV