Astro

Bikovima je DANAS idealan dan da sa nadređenima pokrenu važne razgovore; sa Lavovivima neko želi avanturu; Škorpijama kaplje novac

Mnogi horoskopski znakovi će ove srede imati razloga za sreću!

12.05.2021. - 06:30h
Ilustracija
Ilustracijafoto: Depositphotos/VitalikRadko

OVAN

Danas je pravi momenat da osobama sa kojima želite da ostvarite saradnju, iznesete svoje predloge. Danas budite aktivni, jer ćete na lakši način pokrenuti one komunikacije koje su vam bitne. Ista situacija važi i za emotivni segment – budite aktivni!

BIK

Odličan momenat da sa nadređenima pokrenete neke priče – ne oklevajte, imate dovoljno samopouzdanja i ubedljivosti. U emotivnom segmentu, očekujte da će se jedna osoba veoma aktivirati prema vama. Možete osetiti jaku zainteresovanost.

BLIZANCI

Nešto što ste pokrenuli danas dolazi na realizaciju ili ćete dobiti pozitivne odgovore na ona pitanja koja vas interesuju. Nestrpljivost vas drma i jedva ćete čekati da se bacite u akciju kada je emotivni segment u pitanju. Bićete komunikativni i raspoloženi za flert.

RAK

Povremeno može dolaziti do problema u komunikaciji. Kao da govorite različitim jezicima – potrudite se da budete strpljivi i da objasnite sagovorniku ono što vam je važno. Neophodno vam je da emotivni partner pokaže više razumevanja i pažnje kada ste vi u pitanju.