Astro

PETAK JE: Ovnovi ne mogu da dočekaju kraj dana - vape za odmorom, Device "hvataju krivinu", Strelčevi bi mogli da se "opare"...

Blizanci ne žele da se opterećuju stvarima koje su se već dogodile - imaju dovoljno novih obaeza pred sobom. Škorpije će konačno "progledati"... A kakav dan je pred vama?

26.02.2021. - 06:30h
Ovnovi ne mogu da dočekaju kraj dana
Ovnovi ne mogu da dočekaju kraj danafoto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Neki napeti momenti na poslu se smiruju. Biće još poneka sitnija trzavica ili problemčić, ali ovo nije nešto sa čime ne uspevate da se izborite. Malo vas je umorila cela situacija, pa će vam biti potrebno više opuštanja tokom popodnevnih sati. Dobar odnos sa voljenom osobom.

BIK

Kod vas se u poslovnom segmentu još uvek nije raščistila situacija od juče. Idete lagano ka rešavanju nekih stvari, ali vas dodatno nervira što vam se nameću i obaveze na koje niste računali. Nešto ste sumnjičavi prema voljenoj osobi i pratite sa kime komunicira...

BLIZANCI

Vi ste se izvukli iz najvećih problema i brzo zaboravljate ono što je bilo. Ne želite da se opterećujete razmišljanjima, pogotovo što imate dosta obaveza kojima morate posvetiti pažnju. Ukoliko želite da obnovite kontakt sa bivšim partnerom, danas je pravi momenat za to.

RAK

Neke stvari ste uspeli da završite na vreme, tako da će vaše raspoloženje biti bolje. Doduše, sve ono što se dešavalo ostavilo je posledice na vas, pa očekujte nervozu I možda pojačan apetit. I „apetiti“ za voljenom osobom su iznenada porasli....odlično popodne za emotivni susret.