Astro

Nedelja: Ovnove ne drži mesto, negde se mora, i Vage bi htele na sto strana, za razliku od Bikova kojima treba mir, samo mir

Kakva nedelja je pred vama iz astro ugla. Da li ćete biti u akciji, kao neki znaci ili će vam trebati mir, saznajte od našeg astrologa. 

21.02.2021. - 06:30h
U dvoje je lepše
U dvoje je lepšefoto: fizkes / Shutterstock

OVAN

Danas dajte oduška sebi. Aktivirano vam je polje pokreta, možda čak i nekog kraćeg putovanjca ili makar šetnje sa prijateljima ili dragom osobom. Danas vas neće držati mesto, pa ovo dobro raspoloženje iskoristite i provedite se maksimalno dobro.

BIK

Energija današnjeg dana vam možda i ne odgovara u potpunosti, najviše zbog toga što ćete se povremeno osećati iscrpljeno i isceđeno. Moguće je takođe da ćete češće posezati za hranom, pa se potrudite da ne jedete u većim količinama, jer ćete se tek onda osećati pospano...

BLIZANCI

Danas klackate između potrebe za emotivnim partnerom i time da uzmete vreme samo za sebe ili za druženje sa najbližim prijateljima. Moguće je da ćete u ovom trenutku ipak dati prioritet onima koje niste videli duže – sa društvom ćete se okrenuti zabavnim aktivnostima.

RAK

Svi znamo da ste vi vrlo vredni i posvećeni domu i porodici. Ipak, ovako dobar dan nemojte iskoristiti samo za petljanje po kući i oko kuće – ako ništa drugo - sa dragim ljudima idite u neki lep restoran u prirodi. Opustićete se i uživati, potrebno vam je to.