Astro

Nekoliko znakova horoskopa kao da su predodređeni da imaju sreće u braku i svi žele da sa njima dele i dobro i zlo

Pojedini predstavnici Zodijaka su rođeni za zajednički život jer imaju afinitete ka zajednici i porodici. Neki su uspešniji u bračnom životu, neki malo manje, ali ovih pet znakova su stvoreni za život u dvoje.

22.09.2021. - 19:30h
Svi žele da sa njima dele i dobro i zlo
Svi žele da sa njima dele i dobro i zlofoto: Dmytro Sheremeta /Shutterstock

Bik dugo bira, ali kad odabere to je to

Bikovima vlada planet Venera. To je razlog zbog kojeg imaju sklonost za davanjem, brak ih nimalo ne plaši, naprotiv, raduju mu se. Međutim, Bikovi vole da pametno iskoriste vreme za upoznavanje budućeg partnera kako bi se uverili da je to prava osoba, pre nego što se obavežu. Ali, nakon što budu sigurni u vezu, ostaće zauvek sa partnerom.

Bik želi da gradi budunost i ne plaši se osnivanja porodice. Za njih je stabilnost neprocenjiva i učiniće sve da uspeju u svom braku.

Rak nikad neće napustiti supružnika

Ovim znakom upravlja Mesec, zbog čega Rakovi favorizuju emocionalne veze ispred telesnih veza. Rak je nežan, ljubazan i pun poštovanja, traži dugoročnu predanost i nema problema sa ograničavanjem svoje slobode. Rak čini sve da se njegov partner oseća cenjeno i voljeno zbog onoga što jeste, ali i očekuje isto zauzvrat. Jednom kad se uveri u svoja osećanja, Rak će ostati veran i nikada neće napustiti supružnika. To su razlozi koji čine njihov brak uspešnim.