Astro

Ovnove danas neko "vrbuje" za svoje poslove - možda i nije loša priča, Strelčevi su nesigurni, Jarčevi su uznemireni...

Blizancima je danas potrebna pomoć prijatelja, Vage vape za nežnošću, Vodolijama stižu lepe vesti - ali nisu sigurne da li smeju da se raduju unapred... Kakav dan je pred vama? Šta su vam "smućkale" zvezde za ovaj petak?

22.01.2021. - 06:30h
Ovnove danas neko 'vrbuje' za svoje poslove...
Ovnove danas neko "vrbuje" za svoje poslove...foto: GaudiLab/Shutterstock

OVAN

Jedna osoba pokušava da vas pridobije za svoje planove. Saslušajte šta ima da vam kaže, možda biste i mogli da napravite konkretniji posao sa njom. Jako vas nervira što ne možete da se usaglasite po nekim pitanjima sa članovima porodice. U emotivnom segmentu se osećate dobro.

BIK

Neko vam može dojaviti informacije koje su jako povoljne po vas, ali niste sigurni koliko možete da verujete u njih. Bojite se da se eventualno ne razočarate kasnije. Prijatelj vas moli za jednu uslugu. Sa dve osobe imate zanimljivu komunikaciju i blago flertovanje.

BLIZANCI

Danas će vam u poslovnom segmentu trebati velika pomoć i podrška od strane kolega, pa se potrudite da ih zamolite za uslugu, jer obaveze koje imate nećete moći sami da završite. Partner je u jako dobrom raspoloženju i spreman je da vam oprosti i neke sitnije greškice iz prethodnih dana.

RAK

Svesni ste da ste na domak bitnih poslovnih promena i ubrzavate tempo u poslovnom segmentu. Ako ne u toku današnjeg dana – sutra vam stižu informacije koje toliko dugo očekujete. Dan je odličan za emotivna dešavanja. Pojedini će imati kontakt ili susret sa bivšim emotivnim partnerom.