Astro

Samo jedan otvoren razgovor, biće kao melem za emotivne veze Devica; Šanse koje se danas ukazuju, Vage moraju zgrabiti…

Mnoge znakove horoskopa ove subote očekuju povoljne prilike i šanse. Da li ste i vi na ovoj listi, proverite

16.01.2021. - 06:30h
Dan kao stvoren za uživanje
Dan kao stvoren za uživanjefoto: Depositphotos/Dmyrto_Z

OVAN

Danas je potreban jedan ozbiljan razgovor sa kolegama ili poslovnim saradnicima, da biste prevazišli neke neugodne situacije. Mogući su nesporazumi. Mogućnost neočekivanog finansijskog priliva. Dan odličan za nova poznanstva, možete osvojiti nekoga na prečac.

BIK

Vaše raspoloženje je bolje. Svesni ste da imate još mnogo obaveza i nezavršenih poslova ispred sebe, ali imate više nego dovoljno elana da biste ovo i priveli kraju. Dan je odličan za emotivni susret, pređite preko nekih sitnica i ne pravite od komarca magarca.

BLIZANCI

Danas je vaš uticaj u poslovnom okruženju neverovatan, i možete promeniti neke situacije za koje ste mislili da ih nikada nećete pomeriti sa mrtvetačke. Moguće je da će vas obaveze vući na više strana, ali uspevate da se snađete u svemu. Neko vam otvoreno pokazuje svoje interesovanje.

RAK

Možda niste u potpunosti sigurni da li je vreme da pokrećete neke priče i krenete ka ostvarenju svojih planova, ali vremena za čekanje više nemate. Aktivirajte se – proći ćete bolje nego što mislite. Malo ste posesivniji prema voljenoj osobi, sve zbog straha od gubitka.