Astro

Pred Ovnovima danas pregršt novih poslovnih mogućnosti, Lavovi najradije ne bi ustajali iz kreveta, Ribe bi rado pobegle od svih

Rakovi imaju 1001 plan danas, pitanje je samo koliko će uspeti da ih sprovedu u delo. Vage su prilično mrzovoljne i samo zakeraju, a Vodolije samo misle na pare... A kakav dan je pred vama?

14.10.2020. - 06:30h
Pred Ovnovima danas pregršt novih poslovnih mogućnosti
Pred Ovnovima danas pregršt novih poslovnih mogućnostifoto: Depositphotos/nebojsa.ki@gmail.com

OVAN

Neke fine poslovne prilike otvoriće se od samog početka dana. Jake mogućnosti da poboljšate jednu saradnju ili da počnete dogovore o novoj. Što se emotivnog dela tiče – trenutno ste zadovoljni odnosom sa voljenom osobom. Imate razumevanja.

BIK

Mnogo očekujete, ali je dobra situacija da ta očekivanja I ostvarite. Ipak pokušajte da budete nešto realniji i konkretniji u dogovorima, da bi se i druga strana postavila tako. U emotivnom segmentu – uglavnom funkcionišete korektno sa partnerom.

BLIZANCI

Danas dragi moji Blizanci vodite računa da ne napravite neku grešku na poslu. Ako i napravite, potrudite se da je neko od kolega ili nadređeni ne vidi. Doduše, danas mogu doći na naplatu i neke prošle greške i propusti, pa vam držimo palčeve da prođete kako treba...

RAK

Mene bi lično glava zabolela od toliko planova koje vi imate danas. A da ih ima, ima ih. Kako ćete vi to ostvariti sve, to verovatno samo vi znate. Ako uspete makar trećinu – odlično ste prošli. Nemojte samo da zapostavite posao maštajući o tome kako ćete i šta ćete.