Tek je sreda, a Blizanci već žude za odmorom; Vage "more teške misli", a na račun Riba stižu kritike...

Ovnovi su malo nespremni za sve što ih očekuje danas, Rakovi ostavljaju posao po strani, a Device tvrdoglavo "guraju" svoju priču... Kakav dan je pred vama?

Blizanci već žude za odmorom, foto: Depositphotos/Wisky
Blizanci već žude za odmorom, foto: Depositphotos/Wisky
.

OVAN

Malo ste nepripremljeno ušli u sve ono što se dešava tokom današnjeg dana. Previše očekujete od drugih i možete biti neprijatno iznenađeni činjenicom da se neki dogovori ne poštuju. Trudite se da pokrenete promene koje bi dovele do rešavanja situacije. Emotivna nestabilnost.

BIK

Dobijate informacije koje vas ne raduju. Morate da vršite promene u planovima što vam u ovom trenutku nikako ne odgovara. Kako dan bude odmicao sve više će vas pritiskati težina obaveza koja vam je nametnuta. Ipak, potrudićete se da nađete vremena za voljenu osobu.

BLIZANCI

Danas možete na lakši način završiti jednu obavezu. Samo je problem da li ćete imati dovoljno podsticaja i energije za tako nešto, jer ste pomalo umorni od svega što se događa. Takođe, prilika je da nesporazum ili sitnu neusaglašenost sa osobom koja vam je bitna dovedete u red.

RAK

Premalo pažnje danas posvećujete svojim obavezama i onome što morate uraditi. Misli su vam više okrenute na drugu stranu, ka emotivnim dešavanjima. Ne kažem da vaši problemi ili lepi događaji u ličnom životu nisu bitni, ali ne smete zanemarivati ono na šta ste se obavezali.

Blizanci već žude za odmorom, foto: Depositphotos/Wisky
Blizanci već žude za odmorom, foto: Depositphotos/Wisky
.

LAV

Videćete i sami da komunikacija danas počinje da zateže. Ja bih savetovala da ne odustajete od neke priče, već da je danas obavite jer ni period na dalje nije savršen, tako da ne postoji bolje vreme od ovoga. Emotivni partner je malo nervozan, a i vi reagujete na sve lako.

DEVICA

Vodite računa kako danas komunicirate sa drugima. Ne budite isključivi i ne potencirajte samo na svoju stranu priče, već budite otvoreni za predloge i sugestije od strane ljudi sa kojima dolazite u kontakt. Imate tendenciju da prebacujete partneru nešto što i vi radite. Budite objektivniji.

VAGA

Dobar je trenutak da prihvatite nečiju ponudu. Možete imati svoja razmišljanja i predomišljanja, ali suština je da je u ovom momentu to najbolje za vas. Malo tmurno raspoloženje tokom ovog dana pa vam se može činiti da su stvari crnje nego što one zaista i jesu. Više vedrine u kontaktu sa partnerom.

ŠKORPIJA

Nemojte očekivati da se neke stvari i situacije „razmrse“ same od sebe, već se aktivirajte i uzmite učešće u dešavanjima. Ako budete pustili druge da vode, ostaćete na zapećku događaja. I u odnosu sa voljenom osobom nemojte dopustiti da se između vas dvoje uvuče ćutanje.

Blizanci već žude za odmorom, foto: Depositphotos/Wisky
Blizanci već žude za odmorom, foto: Depositphotos/Wisky
.

STRELAC

Potrudite se da budete prisebni, i pored toga što ste opterećeni razmišljanjima o daljem razvoju situacije. Sada je bolje ne delati, nego učiniti nešto u brzini ili želji da što pre izađemo iz problema. Sačekajte da vidite u kom se pravcu stvari kreću. Povlačenje iz komunikacije sa partnerom.

JARAC

Još jednom ste prećutali nešto zarad korektnih odnosa u poslovnoj sredini. No, ovaj put će vam to mnogo teže pasti. Čekate svoj trenutak i mogućnosti da konačno nekim ljudima kažete i pokažete šta zaista mislite o njima. U nekim stvarima preterujete, to se emotivnom partneru ne dopada.

VODOLIJA

Znate da vam neki saradnici i kolege ne žele loše stvari, pa ćete uspeti da pređete danas preko njihovih neodmerenih izjava. Ipak, moraćete da prokomentarišete da takvu vrstu ponašanja više nećete moći da tolerišete. Slabo razumevanje danas između vas i voljene osobe.

RIBE

Neko vas ubeđuje da bi trebalo da promenite način ponašanja ili stavove prema kolegi, saradniku. Uzmite ovo u obzir i razmislite, jer je rečeno sa najboljom namerom. Moguće je da drugi u ovom trenutku vide više od vas. Nastavlja se period intenziteta sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić
https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/
http://venerasapapilotnom.com/