Astro

Petak je: Bikovi imaju posla "preko glave", ali s elanom završavaju sve obaveze, Vodolije pokušavaju da eskiviraju sastanak

Ovnovi se teško usredsređuju na posao, Vagama "nisu sve ovce na broju", Strelčevima popušta pažnja na poslu...

07.08.2020. - 06:30h
Vodolije pokušavaju da eskiviraju sastanak
Vodolije pokušavaju da eskiviraju sastanakfoto: Depositphotos/NinaMalyna

OVAN

Neke situacije na poslu su komplikovanije i zahtevaju više vaše pažnje. Ako radite sa novcem danas povedite računa, jer su mogući gubici. U emotivnim odnosima se može uvući crta ljubomore. Moguće je da partneru počinje da smeta nešto što vi doživljavate samo kao zanimljivu komunikaciju.

BIK

Dosta posla je pred vama tokom današnjeg dana, ali vi ipak imate dovoljno energije za sve. Ne samo to, želite da se dokažete, pa ćete se dodatno truditi. Neko vas podstiče da mu se otvarate ali sa druge strane ne želi da vam otkriva bitnije stvari o sebi. Intrigira vas sve ovo.

BLIZANCI

Vaša neopreznost ili neodgovornost može vam doneti materijalni gubitak. Ne samo to, povedite računa o svojim saradnjama, postoje tendencije da ovde dođe do razmimoilaženja. U odnosu sa voljenom osobom se ponašate isključivo i ne pokazujete dovoljno dobre volje.

RAK

Verovatno ćete danas morati da se posvetite nekom problemu na poslu koji ste do sada pokušavali da izbegnete. Ako očekujete da će ovo proći lagano, očigledno je da se uzalud nadate. Bole vas neke situacije sa voljenom osobom, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.