Astro

Koliko god se trudili, Bikovima danas ništa ne ide od ruke; Rakovi lako "padaju u vatru", Škorpije se jedva suzdržavaju od svađe

Šta su vama zvezde priredile za ovaj ponedeljak?

03.08.2020. - 06:30h
Dan pun izazova je pred nama...
Dan pun izazova je pred nama...foto: Depositphotos/LazorPhotography

OVAN

Neko od saradnika vas svojim postupkom može dovesti u situaciju da morate da se opravdavate pred nadređenima. Trudićete se da ne pokažete koliko ste ozlojeđeni. Vodite računa u komunikaciji sa voljenom osobom, reči se lako kažu, ali ih je posle teško povući.

BIK

Koliko god se trudili da razumete šta je problem u nekoj poslovnoj komunikaciji, pravo rešenje vam izmiče iz ruku. Pokušajte da izbegnete neprijatna ubeđivanja sa drugima. Ako se malo potrudite, ovo može biti dan lepe komunikacije sa nekim ko vam je simpatičan.

BLIZANCI

Smatrate da ćete uspeti da rešite jednu poslovnu situaciju, ali ovo se može pokazati kao prevelik zalogaj za vas. Ne padajte, nego sačekajte bolji trenutak. Posvećujete pažnju jednoj osobi ali ne dobijate povratne informacije. Niste sigurni da li je zaista zainteresovana za vas ili ne.

RAK

Danas morate da se potrudite da budete smireni, jer lako padate na provokacije drugih. Ne dozvolite da vaša poslovna okolina vidi koliko vas je lako izbaciti iz takta. Svaki postupak od strane voljene osobe danas doživljavate previše lično i bučno reagujete.