Astro

Bikovi danas manipulišu na ljubavnom polju, Lavovi zaboravljaju šta je timski rad, Škorpije su malo nesigurne...

Šta su vama zvezde priredile za ovaj utorak?

28.07.2020. - 06:30h
Sve za ljubav...
Sve za ljubav...foto: Depositphotos/adriaticphoto

OVAN

Toliko intenzivno razmišljate o tome da neke stvari morate promeniti i kod sebe i u krugu u kojem se krećete, da ćete možda zaista uspeti i nešto konkretnije da uradite. Samo ne dozvolite da ovo ostane na razmišljanjima, bez prave realizacije. Dobro je vreme da se vi i voljena osoba posvetite jedno drugom.

BIK

Više ste spremni da se posvetite svojim poslovima i verovatno je da vas tokom dana očekuje i dosta kontakata i razgovora sa saradnicima ili kolegama. Neke svoje ideje je moguće provući sada kod voljene osobe...u ljubavi je povremeno dozvoljeno malo manipulacije.

BLIZANCI

Od vas se danas na poslu očekuje mnogo, a mislim da ćete uspeti da budete na visini zadatka. Moguće je da ćete biti mentalno iscrpljeni od brojnih kalkulacija i truda da ne napravite neku grešku, ali ovo je generalno uspešan dan po vas. Rešite problem sa partnerom, ne ostavljajte ga da prenoći.

RAK

Dobro ste procenili jednu situaciju danas i postavili se na pravi način. Moguće je da će vaše učešće olakšati jedan poslovni problem. Vrlo ste zadovoljni onim što ste postigli, a to je da vas drugi cene. Dan dobar za emotivne susrete, za uživanje sa voljenom osobom, ali i za upoznavanje nekog novog.