Astro

Blizanci su danas pretrpani obavezama, ali lako prosleđuju posao i kolegama; Škorpije imaju "kratak fitilj"...

Šta su vama zvezde priredile za ovu sredu?

15.07.2020. - 06:30h
Škorpije su 'malo nervozne'...
Škorpije su "malo nervozne"...foto: Depositphotos/Vadymvdrobot

OVAN

Jedna osoba pojačava svoj pritisak na vas i shvatate da se u njenom okruženju ne osećate dobro. Jasno vam je da ne možete da se uskladite. Nešto lošije i turobnije raspoloženje tokom ovog dana i biće potrebno dosta vremena da se opustite sa voljenom osobom.

BIK

Odličan dan jer em možete uraditi mnogo em možete postići jedan konkretniji dogovor sa osobom koja vam je bitna. Stalo vam je da vas druga strana razume I prihvati vaše sugestije I to će se danas I dogoditi. Osećate stabilnost I danas ćete biti skloni da napravite neki ustupak voljenoj osobi.

BLIZANCI

Morate izvršiti promene u svojoj organizaciji posla za danas I nećete se ustručavati da deo obaveza prebacite na ljude koji vas okružuju. Neke osobe neće baš biti oduševljene vašim rasporedom. Pozitivnu energiju koja vas nosi danas iskoristite u komunikaciji I sa voljenom osobom ili simpatijom.

RAK

Presrećni ste jer ste jedan komplikovan projekat ili zamornu poslovnu obavezu priveli kraju. Još više će vam prijati kada shvatite da je ono što ste uradili naišlo na veliko odobravanje nadređenih. Posle perioda zatišja od par dana, spremni ste da se opet u većoj meri posvetite partneru.