Astro

Ovnove nervoza danas ne napušta, Škorpije nerviraju sve oko sebe, a Ribe jedva čekaju da završe posao...

Šta su vama zvezde priredile za poslednji radni dan?

22.05.2020. - 06:30h
Ribe jedva čekaju da završe posao...
Ribe jedva čekaju da završe posao...foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky

OVAN

Nervozu danas teško da ćete moći da izbegnete. Ako se ona ne odrazi u poslovnom, onda će se odraziti u emotivnom ili porodičnom segmentu. Ono što vi možete da uradite jeste da pokušate da kontrolišete svoje reakcije prema onima sa kojima dolazite u kontakt. Iskulirajte.

BIK

Neke situacije vas zaista muče, a ne želite da se žalite svima i da pričate o stvarima koje vas „bodu u mozak“. Ipak, nećete uspeti da sakrijete od svih šta vam se dešava, jer će vaše reakcije povremeno pokazivati da ste nervozni i napeti. Ne stvarajte tenziju u odnosima sa bitnim osobama.

BLIZANCI

Možete biti neoprezni ili brljivi u poslovnom segmentu i dovesti do toga da napravite veću grešku ili materijalni gubitak. U odnosima sa onima sa kojima sarađujete moguće su tenzije i određena razmimoilaženja. Rasprave u odnosu sa voljenom osobom. Budite više strpljivi.

RAK

Moraćete danas da se posvetite nekim poslovnim obavezama ili problemu koji ste do sada uporno odlagali. Verovatno je da će vam ovaj dan biti poslovno naporan. Voljena osoba vas pritiska svojom posesivnošću, ljubomorom ili pokušajima dominacije. Nećete trpeti takvo ponašanje.