Ako ih imate u svom okruženju, pravi ste srećnik: Ova tri horoskopska znaka su najbolji PARTNERI i PRIJATELJI!

Neke ljude je lako zavoleti jer su rođeni da umeju da neguju dnose, što emotivne, što prijateljske.

foto: Depositphotos/g_studio
foto: Depositphotos/g_studio
.

Astrolozi tvrde da se takvi ljudi obično rađaju u tri horoskopska znaka koji važe za najbolje partnere i prijatelje, piše Elite Daily. Oni imaju veliko srce, u vezi biraju bliskost umesto slobode, vernost im je sve. Zato se savršeno uklapaju i u jedinstvenu ulogu najboljeg prijatelja i ljubavnika. Ako ovo zvuči kao nešto što vi želite, takvog partnera možete da pronađete u jednom od ovih horoskopskih znakova:

Bik

Ako želite ljubavnika i najboljeg prijatelja, pronađite nekog Bika. Oni su srdačni, velikodušni i pouzdani partneri. Na Bika uvek možete da računate, čuvaće vam leđa u svakoj situaciji. Bik je uvek prva osoba koja će svojim prijateljima i partneru ponuditi rame za plakanje.

Lav

Lav je otelotvorenje fraze "živi, smej se i voli". Lav ima bezbrižan pristup životu i romantici, pa bira partnera s kojim će se moći odlično da se zabavlja. Lav traži partnera koji će iskreno da ga poštuje i obožava takvog kakav jeste, a on će svom partneru, zauzvrat, da pokloniti potpunu vernost. Ovaj znak je drag i veran, što ga čini savršenim partnerom i prijateljem za celi život. Lav u svaki razgovor unese toplinu i vedrinu, što je u potpunosti u skladu s njegovom vladajućim planetom, Suncem.

Devica

Ne postoji stvar koju Device ne bi učinile za ljude koje vole, osim možda suzdržavanja od neželjene konstruktivne kritike, ali oni to rade s ljubavlju. Osim te kritičke strane, Device su odlični i najbolji prijatelji jer sve svoje veze shvataju ozbiljno. Ovaj znak veruje da treba uvek biti tu i za ljude koje voli jer tako od njih može da očekuje isto, u srećnim ili u tužnim trenucima. U prvom su redu kad treba da vas bodre i prvi su kad vam treba pomoć da se vratite na noge, prenosi index.hr.