Astro

Danas i pun Mesec i pomračenje! Za Lavove je ovo početak korenitih promena, Vodolije se posvećuju zdravlju, Ribe iziritirane...

Evo šta nas čeka danas, ali i u periodu koji sledi posle današnjeg punog meseca i pomračenja!

10.01.2020. - 08:13h
foto: Depositphotos/wrangler

OVAN

Pun Mesec i pomračenje dešavaju se u vašem polju doma, porodice, privatnih poslova. Pred vama su promene u ovom segmentu, a od toga koliko se postavite odgovorno će zavisiti da li će one biti pozitivne ili negativne. Današnji dan može doneti tenziju u sa članovima familije.

BIK

Pun Mesec i pomračenje je u vašem polju pokreta, komunikacije, dogovora. Ovome ćete u narednom periodu morati dosta da se posvetite, ali se vidi da su pred vama trenuci nekih ozbiljnijih saradnji i ozbiljnih priča. Stvari će se odvijati sporo, ali uspešno. Danas ste pomalo nervozni i napeti.

BLIZANCI

Pun Mesec i pomračenje je u vašem polju novca i zarada. Pred vama je period ozbiljnog pristupa poslu, velikih obaveza i odgovornosti, ali vas sve to vodi ka cilju koji priželjkujete – stabilnosti u materijalnom segmentu. Tokom ovog dana su mogući pojačani troškovi.

RAK

Pun Mesec i pomračenje u vašem polju ličnosti vodi vas u period velikih ličnih promena, ali i dešavanja u poslovnim i emotivnim partnerstvima. Od snage vaše ličnosti, ali i sposobnosti da se prilagodite – zavisiće ishodi. Današnji dan donosi pritisak i težinu za vas.