Astro

NEDELJNI HOROSKOP: Bikovima i Strelčevima obaveze ne dozvoljavaju da se opuste tokom praznika, Vage plene pažnju gde god se pojave

Ovnovi jedva čekaju da se odmore, a i Lavovi žude za predahom. 

29.12.2019. - 15:00h
Bikovima i Strelčevima obaveze ne dozvoljavaju da se opuste tokom praznika
Bikovima i Strelčevima obaveze ne dozvoljavaju da se opuste tokom praznikafoto: Depositphotos/tonodiaz

OVAN

Hrana

Sad bih ja vama trebala da napišem da budete umereni i da se ne pretovarite – ali bojim se da od tog posla nema ništa. Uživajte i opustite se – pa i zaslužili ste! Samo nemojte baš u novogodišnjoj noći da preterujete sa alkoholom.

Ljubav

Da ćete se povremeno podžapati sa voljenom osobom – ma hoćete i to vrlo dobro znate i sami. Impulsivac kao što ste vi mora da odreaguje na neka čačkanja od strane dragog vam bića. No, bitno je to da će sve to biti „idi mi, dođi mi“ situacije. Ništa bitno, samo sitna sporečkavanja koje ćete zaboraviti u roku od dva minuta. Zaista ne morate da rešavate neka bitna za svoju vezu baš sada. Bolje je da se opustite i da u novu godinu uđete baš u vašem fazonu – ludo, brzo i super! Slobodni Ovnovi - do trećeg januara će muvati vas, od trećeg vi preuzimate glavnu ulogu. Vreme je da se bacite u akciju!

Posao

Tih nekih par stvari koje su vam ostale da završite pre odlaska na zasluženi odmor ćete zbrljekati. Teško vam pada da radite bilo šta za šta vam je potrebna koncentracija. Nemate više niti snage niti energije niti volje da se bakćete obavezama. Ukoliko počinjete da radite odmah posle praznika – ti dani do kraja nedelje će proći u mnogo opuštenijem i lakšem fazonu. Očigledno vam je bilo potrebno da par dana ne radite ništa da biste mogli da se resetujete i napunite baterije.

Novac

Koji novac? Otići će i ono što ste planirali i ono što niste....

Zdravlje

Samo vam je potrebno da se odmorite i naspavate. Sve ostalo je ok.

BIK

Hrana

Kada ste vi u pitanju – sigurno je da će tokom novogodišnje noći trpeza biti bogata i da će biti svakojakih slanih i slatkih zanimacija i specijaliteta. No, lično vama će se pravi apetit otvoriti tek u danima oko vikenda – tek tada ćete se istinski opustiti.

Ljubav

Sve do posle praznika – partner će vas nervirati. Iritiraće vas što je tu kad vam ne treba, što nije tu kada vam je neophodan, što imate slabu komunikaciju kada je vama dosadno, što imate previše priče baš onda kada ste vi u gužvi....i tako dalje i tako bliže. Posle praznika će se ova energija smiriti, postati bolja – više ćete se smejati zajedno, imati više aktivnosti i pozitive. Slobodni Bikovi – odličan period za zabavu, za društvenost, za kontakte sa suprotnim polom. Pojaviće se i neke nove osobe koje će vam biti zanimljive i sa kojima ćete imati lepe i opuštene momente. Malo flertujte i mnogo uživajte.

Posao

Vi ćete verovatno raditi do poslednjeg momenta u 2019-oj i isto tako ćete se prvi pojaviti na poslu, odmah nakon praznika. Džabe što ste vi planirali da se više opustite i uzmete malo vremena za sebe – obaveze vas zovu, nadređeni vas cimaju, nema vama odmora u ovoj nedelji. Doduše, te obaveze neće biti zahtevne – očas posla ćete sve završavati, ali ćete ipak morati da budete prisutni. Može biti nekih sitnijih problema sa saradnicima, ali ništa zaista vredno pomena.

Novac

Opuštena situacija kada su finansije u pitanju.

Zdravlje

Umorni ste i iscrpljeni, samo je u tome problem. Naspavajte se što više, iskulirajte.

BLIZANCI

Hrana

Neće vam baš sve prijati od hrane – niti količinski, niti što se svežine i ispravnosti namirnica tiče. Baš u novogodišnjoj noći možete pokvariti stomak ili opteretiti želudac. Neadekvatna ishrana može vam doneti problem u prazničnim danima.

Ljubav

Ova sedmica može doneti poboljšanje odnosa sa osobom koju volite, bez obzira na to što će povremeno biti tenzije. No, nervoza je sastavni deo praznika, pa na taj deo ni ne treba obraćati naročitu pažnju. Ono što je bitno jeste da i voljena osoba i vi sada želite da više vremena posvetite jedno drugom i da ćete se lakše uklapati u svemu što radite ili planirate. Oni koji su slobodni – vama se emotivne prilike i neprilike otvaraju sa više strana. Mnogi od vas bi želeli da se konačno skrase nisu ni malo loše šanse da se nešto tog tipa dogodi baš u ovoj nedelji. Pa da novu 2020-u započnete baš kako treba!

Posao

Posao će vas zvati, ali se vi baš i nećete odazivati. Naravno, šala... Ako ćemo pravo – one prave aktivnosti koje se vezuju za posao kod vas kreću tek kada završimo sa ovim prazničnim periodom – pa i nemate neke naročite razloge da se trudite. Ukoliko baš budete morali da provedete dan ili dva na poslu u ovoj sedmici – oni će biti mirni, neaktivni, statični – i verovatno ćete ih prespavati. Iskoristite ovo vreme da neke sitne zaostale obaveze privedete kraju.

Novac

Nećete vi ni malo loše proći finansijski u ovoj sedmici. Neke pare vam stižu, bili praznici ili ne.

Zdravlje

Problemi sa stomakom, crevima, sa žučnom kesom.

RAK

Hrana

Prvo ćete reći da vam ne pada na pamet da išta posebno spremate za dane praznika. A onda ćete se baciti na posao, sve u fazonu – evo samo još ovo i ništa više! Vi lično ćete kao ptičica štrpnuti povremeno po koji zalogaj – veće vam je zadovoljstvo da gledate kako u vašim đakonijama uživaju oni koje volite.

Ljubav

Povredljivi ste i osetljivi u ovoj nedelji i sve ćete primati k srcu, i ono što treba i ono što ne treba. Dva dana ćete biti super, dva dana ćete se duriti, dramiti ili šmrckati zato što ste neshvaćeni i što partner gleda samo sebe. U suštini, svaki postupak (ili nepostupak) od strane voljene osobe vi sada shvatate previše lično i dramatično. Ovo čudno raspoloženje verovatno će vas držati sve do pred kraj nedelje. Oni koji su slobodni - postoje odlične šanse da vam se jedna osoba približi i zainteresuje vas. Pustite nove ljude u svoj život i u ovoj nedelji se ne osvrćite preko ramena. Prošlost je otišla, nema je, ne treba vam.

Posao

I za vas je ovo nedelja sa obavezama, svidelo vam se to ili ne. Ukoliko ne budu vezane za posao, biće za nešto drugo – naći će oni oko vas načina da vas uposle. Vi ćete kukati i govoriti da ste opterećeni i da ne možete više, ali suštinski će vam prijati da ste aktivni, zaposleni. Kojim god poslom da se bavite – radićete do poslednjeg trenutka u 2019-oj, odahnuti dan ili dva – i nastaviti punim tempom u 2020-oj. Ono što je evidentno jeste da će se vaša energija i volja ipak pojačati.

Novac

Nema većih poteškoća na ovom polju kod vas.

Zdravlje

Uglavnom dobro, ali sam kraj sedmice može doneti tegobe sa stomakom starijim Rakovima ili virozu mlađima.