Astro

U poređenju sa periodom Škorpije, s vladavinom Strelca nastupio je lakši period: Dopustite sebi više zabave, smeha, radosti...

Od subote je Venera promenila svoju poziciju, poravnala se sa galaktičkim središtem.  To je bio dan vrlo jake energije. Povezujemo se sa svojim srčanim centrom, podiže nam se vibracija, postajemo saosećajni i otvoreni za ljubav.

25.11.2019. - 20:00h
Više dobre energije
Više dobre energijefoto: Depositphotos/joyful.

Izazovi Jupitera, Marsa i Urana

Jupiter 2. decembra prelazi u Jarca, šta se događa nakon 12 godina! Drugi intenzivni aspekt u ovo vreme obeležiće Mars u Škorpiji nasuprot Uranu u Biku. Planeta će biti u takvom položaju 24. novembra, ali uticaj ćemo osetiti 3-4 dana pre i posle.

Moramo se otvoriti promenama jer se može dogoditi da nas planete podstiču da pronađemo nove načine funkcionisanja ili čak da potpuno promenimo smer. Ovo vreme može biti i naporno. Možemo biti frustrirani, ljuti, ogorčeni... Različite negativne emocije izlaze na površinu.

Sa Saturnom do pozitivnih promena

Kako se Saturn bude približavao Plutonu, opet će biti na delu moćne energije koje nas podstiču na uvođenje pozitivnih promena. Jako će se približiti i krajem januara 2020., ali uticaj ćemo takođe osetiti ranije. Uz njihovu pomoć možemo odbaciti stare uzorke i pronaći nove, prikladnije. Taj će pomak uticati i na finansije i na politiku.

Najveći izazov za sve nas biće podizanje vibracije i održavanje pozitivnosti u transformaciji negativnih emocija koje u svakom trenutku mogu isplivati na površinu. Sve će se to događati sa namerom da svet i sebe sagledamo iz drukčije perspektive.