Astro

Voljena osoba danas pravi problem Strelčevima; za Bikove pravi trenutak da pokrenu važna pitanja...

Sreća i uspeh će danas biti na strani većine horoskopskih znakova, ali kome zvezde neće biti naklonjene?

29.10.2019. - 07:00h
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi

OVAN

Oni sa kojima sarađujete danas ne pokazuju zanimanje za vaše predloge ili ponude. Bićete zbunjeni postupcima saradnika sa kojima dolazite u kontakt. Neki planovi sa voljenom osobom će morati da budu prolongirani, pošto druga strana ima druge prioritete. Pojedinima stoji mogućnost flerta.

BIK

Odličan momenat da pokrenete važna pitanja u poslovnom segmentu. Dobro razmislite o predlogu koji dolazi do vas. Dan kada lako rešavate finansijsku problematiku. Moguće je da vas u ovom trenutku dve osobe zanimaju. Pokušaćete da posvetite dovoljno vremena i pažnje i jednoj i drugoj.

BLIZANCI

Poslovni partner je spreman na ustupke da bi se došlo do zadovoljavajućeg dogovora. Vi ste trenutno ona strana koja je nesigurna i koja okleva. Voljena osoba vam poklanja punu pažnju i želi da dogovorom zajednički prevaziđete jednu napetu situaciju. Skloni ste flertovanju.

RAK

Neke stvari i situacije u poslovnom segmentu vam postaju kristalno jasne. Ostvarujete odličan kontakt sa važnim poslovnim partnerima ili saradnicima. Sa kolegama razumevanje i slaganje. Sigurni ste u snagu osećanja između vas i voljene osobe. Nemojte ipak preterivati u svojim zahtevima.