Voljena osoba danas pravi problem Strelčevima; za Bikove pravi trenutak da pokrenu važna pitanja...

Sreća i uspeh će danas biti na strani većine horoskopskih znakova, ali kome zvezde neće biti naklonjene?

foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

OVAN

Oni sa kojima sarađujete danas ne pokazuju zanimanje za vaše predloge ili ponude. Bićete zbunjeni postupcima saradnika sa kojima dolazite u kontakt. Neki planovi sa voljenom osobom će morati da budu prolongirani, pošto druga strana ima druge prioritete. Pojedinima stoji mogućnost flerta.

BIK

Odličan momenat da pokrenete važna pitanja u poslovnom segmentu. Dobro razmislite o predlogu koji dolazi do vas. Dan kada lako rešavate finansijsku problematiku. Moguće je da vas u ovom trenutku dve osobe zanimaju. Pokušaćete da posvetite dovoljno vremena i pažnje i jednoj i drugoj.

BLIZANCI

Poslovni partner je spreman na ustupke da bi se došlo do zadovoljavajućeg dogovora. Vi ste trenutno ona strana koja je nesigurna i koja okleva. Voljena osoba vam poklanja punu pažnju i želi da dogovorom zajednički prevaziđete jednu napetu situaciju. Skloni ste flertovanju.

RAK

Neke stvari i situacije u poslovnom segmentu vam postaju kristalno jasne. Ostvarujete odličan kontakt sa važnim poslovnim partnerima ili saradnicima. Sa kolegama razumevanje i slaganje. Sigurni ste u snagu osećanja između vas i voljene osobe. Nemojte ipak preterivati u svojim zahtevima.

foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

LAV

Niste sigurni koliko možete da verujete informacijama koje dolaze do vas, pa ćete se truditi da pametno odmerite svoje postupke. Dobro ste raspoloženi i uspevate da uskladite i poslovne i lične prioritete. Razmišljate da ponovo pokrenete priču sa jednom osobom i date joj drugu šansu.

DEVICA

Bićete više nego zadovoljni rezultatima koje ćete postići. Nemate razloga da sebi zamerate na nekim detaljima koje ste propustili ili na sitnim pogreškama. Samo – ispravite na vreme. Razmišljate kako da se postavite u jednoj situaciji sa voljenom osobom.

VAGA

Odličan dan je pred vama, ispunjen aktivnostima, ali i bitnim razgovorima i informacijama koje dolaze do vas. Nečija usluga ili posredovanje će vam biti od velike koristi. Neko pokušava da privuče vašu pažnju. Dopada vam se pristup ove osobe, ali još uvek je držite na distanci.

ŠKORPIJA

Odličan dogovor ili komunikacija sa nadređenima. Već u jutarnjim satima moći ćete da rešite jednu dilemu. U emotivnom segmentu – neko vam je često u mislima. Mali pomaci su se ovde već dogodili, ali to još uvek nije ono što vas zadovoljava. Strpljenja, sve će doći na svoje mesto.

foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
foto: Depositphotos/AndrewLozovyi
.

STRELAC

Dan koji je vrlo povoljan za saradničke odnose, naročito ako je potrebno da se na brz način dogovori ili reši jedna situacija. Spremni ste na kompromis i prilagođavanje. Čini vam se da voljena osoba bez preke potrebe pravi probleme u odnosu, i verovatno je da ste u pravu. Ipak, budite korektni...

JARAC

Možete se malo razočarati, jer ste od poslovnog dogovora očekivali više nego što ste dobili. Razmišljate da li da odustanete od cele priče. Osećate veliki emotivni i strasni impuls prema osobi koju od skora poznajete. Moguće je da ćete tokom celog dana potencirati na porukama sa njom...

VODOLIJA

Vaši dogovori danas mogu biti više nego uspešni. Aktivirajte se jer će vam dosta toga ići na ruku. Moguće je da neočekivano iskrsne i finansijski priliv...Sa emotivnim partnerom želite da razgovarate o malo ozbiljnijim stvarima, ali vam se čini da druga strana „vrda“ i izbegava celu priču....

RIBE

Odličan je momenat da napravite zaokret u svom pristupu prema poslovnim saradnicima, ali i prema kolegama. Vreme je da neke stvari (i osobe) stavite na njihovo mesto. Jaka potreba da se otvorite prema nekome ko vam se dopada i priznate šta osećate. Možda je bolje da sačekate još malo....

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog".