Astro

Eskalacija problema na poslu danas očekuje Ovnove; Vage u finansijskom škripcu; Ribe se svađaju sa partnerom oko novca!

Kakav dan! Naoružajte se strpljenjem, biće napeto!

08.08.2019. - 07:26h
foto: Depositphotos/lightsource

OVAN

Budite spremni na eskalaciju problema u poslovnom segmentu. Dosta ste loše raspoloženi i nećete dozvoliti da vam saradnici i kolege skaču po živcima. Ovo može biti buran dan, pa budite spremni da spustite loptu i u poslovnom segmentu, ali i u odnosu sa voljenom osobom.

BIK

Dosta napeti momenti su pred vama, ne samo u poslovnom, već i u emotivnom segmentu. Teško uspevate da ostvarite komunikaciju sa ljudima oko sebe. Smatrate da je druga strana tvrdoglava, ali ni vi niste ništa bolji. Pokušajte da malo spustite loptu i da se „pronađete“ u komunikaciji.

BLIZANCI

Neke stvari i obaveze koje u prethodnom periodu niste završili, danas dolaze na dnevni red, i to na prilično neprijatan način. Pripremite se na kritike od strane drugih, ali i na borbu sa situacijama koje vam neće biti ni malo lagane. Morate biti stabilni i čvrsti i uraditi šta god možete da ovo rešite.

RAK

Danas je očigledno da nije vaš dan. Sve je krenulo baš kako treba u poslovnom segmentu, a onda je nastao kolaps. Sve što može da se pokvari, pokvariće se, a komunikacija sa ljudima sa kojima radite je dosta loša. Na sve ovo – i odnos sa voljenom osobom danas dosta varira.