Device danas pod budnim okom šefa, Škorpijama škripi u vezi!

Početak radne nedelje

foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
foto: Depositphotos/EdZbarzhyvetsky
.

OVAN

Pred vama je važan poslovni sastanak a moguće je i napraviti dogovor. Odličan je trenutak da prezentujete ono što vam je bitno i potražite podršku. Izvedite emotivnog partnera na ručak ili na večeru – pravo je vreme da porazgovarate o pitanjima ključnim za vaš odnos.

BIK

Danas imate odličnu komunikaciju sa osobama koje su vam poslovno važne. Povećano razumevanje sa kolegama, čak možete jedni drugima priskočiti u pomoć u nekim situacijama. Dan je dobar za nova emotivna poznanstva zato izađite sa prijateljima na kafu ili piće u popodnevnim satima.

BLIZANCI

Danas možete očekivati pozitivan odgovor po pitanju koje vam je od velike važnosti. Promene koje se dešavaju u poslovnom okruženju vam u potpunosti odgovaraju. Pokazujete otvorenije zainteresovanost prema jednoj osobi. U postojećim vezama dan za važne razgovore.

RAK

Danas lako razrešavate bilo koje nesporazume u komunikaciji. Spremni ste da se prilagodite sagovorniku, kao i on vama. Ovaj dan bi takođe bilo dobro iskoristiti i za neke vama važne dogovore sa emotivnim partnerom. Pokrenite pitanja koja su vam bitna.

LAV

Pravi je trenutak za jedan poslovni dogovor, ali ćete morati da napravite određene kompromise. Druga strana je spremna da se prilagodi, ali ćete i vi to morati da uradite. Preko posla danas možete ostvariti jedno zanimljivo poznanstvo, ili ćete početi drugačijim očima da gledate na kolegu.

DEVICA

Danas budite spremni da zapnete na poslu, jer ste pod budnim okom šefova. Ovo nije nikakva vrsta provere, već osobe koje su iznad vas žele da vide kako se snalazite u novim okolnostima. Ako želite da napredujete, danas se pokažite. Emotivno skladan dan sa partnerom.

VAGA

Današnji dan vam donosi mogućnost dogovora koji bi vam vrlo brzo mogao obezbediti solidnu količinu novca, zato dajte sve od sebe da ga i ostvarite. Moguće je da ćete danas partneru pokazivati više pažnje nego inače. Pojedini će se odlučiti čak i za neki sitan poklon.

ŠKORPIJA

Moguće je da će vas danas više osoba dovesti do granice tolerancije, ali pošto ne želite da se sukobljavate, radije ćete se ućutati i povući u sebe. Malo je verovatno da će i emotivni partner uspeti da dopre do vas. Potrebno vam je malo vremena da o nekim stvarima dobro razmislite.

STRELAC

Poslovni segment bi danas mogao da bude mesto vašeg zadovoljstva i uspeha. Jedna osoba vam može izaći u susret po pitanju koje vam je bitno. U emotivnom segmentu ste se jako pokrenuli ka osobi koju poznajete od ranije. Očekuje vas vrlo zanimljiva komunikacija, čak možda i susret.

JARAC

Danas nemojte ubeđivati nikoga, jer ako budete potencirali na pokušajima da nekoga uverite, to samo može biti shvaćeno pogrešno. Vaše je da predložite, a druga strana neka razmisli da li je to dobro po nju. U emotivnim vezama od samog početka dana ćete imati dobru komunikaciju i razumevanje.

VODOLIJA

Dan odličan za finansijske prilive. Jednostavno, pare vas hoće, pa je danas moguće sklopiti dogovor koji će vas obezbediti na duži rok. Sa voljenom osobom je potrebno da porazgovarate o promenama u vašem odnosu. Dobro razumevanje i usklađivanje po svim pitanjima.

RIBE

Postavite se danas maksimalno odgovorno prema obavezi koju preuzimate na sebe. Saradnici to očekuju od vas i potrudite se da se predstavite u najboljem svetlu. Dan je dobar i za dogovore sa poslovnim partnerima. U emotivnim odnosima strast stavljate na prvo mesto.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.