Bikovi su danas prezauzeti, ali sve obaveze završavaju s lakoćom; Rakovi su orni za rad, a Strelčevi su okupirani finansijama

Mlad Mesec i pomračenje Sunca donose promene. Šta u vama zvezde priredile za ovaj Utorak?

Kakv dan je pred vama?, foto: Depositphotos/elenachhil
Kakv dan je pred vama?, foto: Depositphotos/elenachhil
.

OVAN

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u polju porodice, doma - otvoriće pred vama vreme kada ćete u ovim segmentima napraviti neke velike poteze koji vas vode ka stabilnosti. Danas ćete se baš u domu osećati najbolje, a verovatno vas čekaju i neki lepi trenuci sa voljenom osobom.

BIK

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u polju pokreta, komunikacije, kratkih putovanja, okoline pred vama će otvoriti period veće aktivnosti i angažovanja. Tokom današnjeg dana očekujte mnogo obaveza, ali i veliku energiju koja će vam pomoći da sve obavite na vreme.

BLIZANCI

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju posla i novca, pa Blizanci mogu da očekuju period poboljšanih materijalnih i poslovnih prilika. Danas pojačana energija na poslu, dosta dešavanja u kojima moežete da pokažete svoju praktičnost i preduzimljivost.

RAK

Mlad Mesec i pomračenje Sunca se u toku večeri dešava u vašem znaku, pa očekujte da se pred vama otvara period promena, vezanih za emotivni i poslovni status. Danas ste komunikativni, spremni na dogovor i voljni da se prilagodite jer vam je na pameti i lična ali i dobrobit firme u kojoj radite.

LAV

Večerašnji mlad Mesec i pomračenje Sunca u vašem polju podsvesti pokazuje da je pred vama vreme kada ćete razmišljati unapred i biti preorijentisani na planove, spremni da sačekate pravi momenat za delovanje. Danas dobro raspoloženje i sigurnost u kontaktima sa drugima.

DEVICA

Mlad Mesec i pomračenje Sunca je večeras u vašem polju prijatelja, kontakata, veza – pa očekujte da se pred vama otvori period kada će vam drugi ljudi biti na usluzi i pomoći u vašim namerama. Danas ste u odličnom raspoloženju, naročito otvoreni za emotivna iskustva sa voljenom osobom.

VAGA

Mlad Mesec i pomračenje Sunca je večeras u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih. Pred vama će se otvoriti period velikih statusnih i pozicionih promena. Tokom današnjeg dana imaćete velike aktivnosti u poslovnom segmentu i u potpunosti ćete im se posvetiti.

ŠKORPIJA

Mlad Mesec i pomračenje Sunca večeras je u vašem polju stranaca, ekspanzije, planova, obrazovanja i pred vama je period kada ćete se aktivno uključiti u ovim segmentima. Tokom današnjeg dana imate priliku da ostvarite jedan zanimljiv kontakt oko koga se trudite već duži vremenski period.

STRELAC

Mlad Mesec i pomračenje Sunca je u toku večeri u vašem polju promena, krize, tuđeg novca, strasti. Pred vama se otvara period velikih promena, ali i mogućnosti za materijalni prosperitet. Tokom današnjeg dana najviše ćete biti usmereni na finansijski segment.

JARAC

Večerašnji mlad Mesec i pomračenje Sunca je u vašem polju ozbiljnih poslovnih i emotivnih partnerstava, tako da je pred vama vreme kada ćete svoje snage najviše usmeravati u ovim segmentima i tu vas očekuju novi počeci. Tokom današnjeg dana sledi vam značajna komunikacija.

VODOLIJA

Mlad Mesec i pomračenje Sunca je tokom večeri u vašem polju poslovnih obaveza, svakodnevice, ali i zdravlja tako da pred sobom očekujte period kada ćete se najviše usmeravati na ove segmente. Tokom današnjeg dana pred vama su velike obaveze kojima ćete morati da se posvetite.

RIBE

Mlad Mesec i pomračenje Sunca u polju ljubavi tokom ove večeri otvoriće period novih šansi i prilika u ovom životnom segmentu. Tokom ovog dana poslovna rutina je stabilna, što će vam odgovarati, jer imate velike planove nakon završetka sa radom. Čekaju vas lepi emotivni trenuci.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.