Astro

Lavovi bi danas mogli da upoznaju osobu koja će im privući pažnju, kod Škorpija strast dobro funkcioniše, okrenite se njoj

Šta vama predviđaju zvezde prvog dana nove nedelje?

13.05.2019. - 08:31h
foto: Depositphotos/IgorTishenko

OVAN

Očekuje vas dan ispunjen mnogobrojnim obavezama I razmišljanjima o načinu na koji biste mogli poboljšati svoju finansijsku situaciju. Komunikacija sa nekim će doneti željene rezultate. Između vas i partnera danas postoji jače razumevanje I opušteniji zajednički trenuci.

BIK

Iako ćete danas imati verovatno mnogo komunikacije i poslovnih razgovora, samo delimično ćete biti zadovoljni onim što postignete. Neke stvari mogu ostati nedorečene. Maštate o susretu sa osobom koja vam se podvukla pod kožu.

BLIZANCI

Iako ste uglavnom u pravu, svojim rečima i postupcima danas možete provocirati saradnike. Nemojte stvarati neprijatne situacije, potrebna vam je podrška drugih. Između vas i partnera danas dobro funkcioniše samo strast.

RAK

Ne prijaju vam kontakti sa nekim osobama, ali one su vam važne za posao i onda se trudite da komunikacija protekne korektno. Prijatelj vam može pomoći da razrešite jednu nedoumicu, što će se odraziti kroz bolji odnos sa voljenom osobom.

LAV

U dilemi ste oko odluke koju treba doneti. Ako se ona na bilo koji način vezuje za finansijski segment, nemojte žuriti. Sačekajte da dobijete još neke informacije. Ako izađete sa prijateljima, moguće je novo poznanstvo u večernjim satima sa vrlo harizmatičnom osobom.

DEVICA

Koleginica vam može pomoći da razrešite jednu neugodnu situaciju sa poslovnim partnerom ili saradnikom. Sa emotivnim partnerom se ne razumete baš najbolje po nekim pitanjima. Bićete više okrenuti prijateljima jer sa njima danas imate potpuni sklad.

VAGA

Trebate da obavite razgovor koji vam baš nije prijatan, pa ćete biti skloni odugovlačenju. Uradite to u drugom delu dana. Osećate veliku privlačnost prema nekome i danas ćete dobiti pokazatelje da je to obostrano. Moguć vrlo zanimljiv susret.

ŠKORPIJA

Dosta toga ste natovarili sebi na vrat i danas će vam biti potrebna pomoć da biste se iskobeljali iz obaveza. Nervozu možete preneti u svoje emotivne odnose, pa danas ne pokrećite osetljiva pitanja. Strast dobro funkcioniše, okrenite se njoj.

STRELAC

Vodite računa o tome koliko ćete biti otvoreni prema poslovnim saradnicima. Neke informacije koje imate ipak zadržite za sebe i sačekajte pravi trenutak za njih. Danas se može napraviti pomak u odnosu sa emotivnim partnerom. Ipak, računajte da će vam trebati mnogo strpljenja za to.

JARAC

Vaše reči ili postupci mogu doneti problem u komunikaciji sa saradnicima. Zato pažljivo i odmereno birajte šta ćete reći i kakve informacije podeliti sa drugima. Voljena osoba se lako može naljutiti na vas danas, jer se ponašate neodgovorno ili zaboravljate obećano.

VODOLIJA

Lako će vas izbacivati iz koloseka neki postupci ili reči osoba sa kojima sarađujete. Ne dozvolite da budete poljuljani – okrenite se dnevnim obavezama i zatvorite se za uticaj okoline. Emotivni partner reaguje na čudan način, što u vama izaziva podozrivost i spremnost na raspravu.

RIBE

Dan je dobar za dogovore i razmenu valjanih informacija sa saradnicima. Neko vam može pomoći da razrešite jednu nedoumicu. Komunikacija između vas i emotivnog partnera danas funkcioniše, ali se vi ne osećate zadovoljno I mirno.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.