Strelčevima danas sve ide "na mišiće", Lavovi intenzivno razmišljaju o nekom, ali bi bilo dobro da se uskoro i pokrenu

Dnevni horoskop za petak je pred vama...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Ogromna količina energije koja je vrlo podsticajna, pa danas možete sebe predstaviti na najbolji mogući način. sve ono što je u prethodnim danima kočilo, sada aktivirajte. Strast vas drma i ne možete da se uzdržite i ne pokažete osobi do koje vam je stalo koliko ste zainteresovani.

BIK

Neko se danas može postaviti kao prepreka vašim planovima. Osećate da vam jedna osoba radi iza leđa, ali niste sigurni da li ste u pravu. Pratite dešavanja, jer bi konkurencija danas mogla da se aktivira. U susretu sa voljenom osobom osećate smirenost i stabilnost.

BLIZANCI

Osećate stabilnost i vaš nastup prema saradnicima i onima sa kojima danas dolazite u kontakt biće obojen odlučnošću i inicijativom. Sve ovo može doneti neke velike preokrete i pomeriti sa mrtve tačke određene poslovne dogovore. U susretu sa voljenom osobom spremni ste da pružite maksimum.

RAK

Izbegavajte osobu koja vas čini nervoznim i napetim, pa čak iako je to neko od nadređenih. Danas je bolje povući se nego reagovati, jer bi vaša reakcija mogla biti neprimerena. Imate osećaj da vam partner neke stvari ne govori ili da čak nešto krije od vas. Prolazna neraspoloženja tokom dana.

LAV

Imate dobre planove, ali trenutno ne možete da ih uklopite u ono što se dešava u poslovnom okruženju. Tražićete način da neke stvari premostite i ipak dođete do onoga što želite. Maštate I intenzivno razmišljate o nekom, ali bi bilo dobro da se uskoro I pokrenete….

DEVICA

Danas nastupaju neke promene u poslovnom okruženju koje vam baš i ne idu na ruku. Pokušavaćete da pronađete rešenje za postojeću situaciju, a možete potražiti I pomoć od kolega. Partner vas nervira nekim svojim ponašanjima ili zahtevima. Pokušajte da iskulirate.

VAGA

Dobili ste predlog o kojem intenzivno razmišljate. Malo ste nesigurni jer niste sigurni kako ćete se u ovome snaći. Ipak, svesni ste da možete profitirati, pa će verovatno to prevagnuti. Tajna komunikacija sa nekim. Priželjkujete emotivni susret i realizaciju.

ŠKORPIJA

Dosta ste toga uspeli da završite i odradite, ali vi lično niste zadovoljni niti svojim učinkom niti rezultatima. Zbog svega ovoga bićete nervozni prema kolegama i postaviti se prilično odbijajuće. Svojim ponašanjima možete nervirati ili brinuti partnera.

STRELAC

Bukvalno na mišiće ćete izvući jedan dogovor, ali to vam neće smetati da zasluženo uživate u svojoj pobedi. Sve što radite danas, radite uz težinu, ali završavate uspešno, pa nemojte odugovlačiti i oklevati. Potrebno vam je da se neko angažuje oko vas, jer vi ne želite da napravite prvi korak.

JARAC

Lični i poslovni segment su danas u blagom neskladu. Moguće je da ćete neke poslovne obaveze prolongirati da biste posvetili dovoljno vremena onome što je vama od ličnog prioriteta, a može biti vezano za nekog od članova porodice. Promenljivo raspoloženje u odnosu sa voljenom osobom.

VODOLIJA

Razmišljate na jedan način, ali delujete na drugačiji, pa ni vama nije jasno zašto poneki put povučete potez koji je u potpunosti suprotan od onoga što ste planirali. Neki put mi nemamo uticaja na ono što radimo, već nas sudbina sama vuče na onu stranu koju je potrebno. Prepustite se dešavanjima.

RIBE

Odlični momenti u poslovnom segmentu. Dobre ideje i velika mogućnost realizacije. Funkcionišete na taj način da pokrećete i aktivirate ljude oko sebe. Prava liderska pozicija. Velika žudnja, velika emotivna neispunjenost – potrebno vam je da što pre nađete utehu u zagrljaju osobe koju volite.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.