Ribe se već nekoliko dana spremaju da uživaju do maksimuma i danas je taj dan, Lavove i Škorpije očekuje baš lepo veče

Dnevni horoskop za poslednji radni dan ove nedelje je pred vama...

foto: Depositphotos
foto: Depositphotos
.

OVAN

Morate se usmeriti na ono što niste završili tokom nedelje, a to vam sada prilično teško pada. Mozak vam je već na nekoj desetoj strani i biće vam potrebna velika organizovanost da sve privedete kraju. Veče namenjeno za druženja i kontakte sa prijateljima. Intenzivno flertujete i osvajate.

BIK

Sve na poslu funkcioniše. Ipak, vi kao da niste u potpunosti zadovoljni i možete poželeti da u nekim stvarima rizikujete, samo da biste ih pokrenuli bržim tempom. Dan kada ste okrenuti svojoj porodici i najbližima. Moguće je porodično okupljanje ili izlazak sa društvom.

BLIZANCI

Zaista nema razloga za prolazno neraspoloženje koje će vas uhvatiti tokom ovog dana. Ono što je bilo moguće pokrenuti, uradili ste...a one stvari koje su i dalje u zastoju ili nerešene, prolongirajte za narednu nedelju. Čini vam se da je emotivni partner distanciran i dalek. Možda je samo premoren, kao i vi.

RAK

Neke stvari se suviše dobro odvijaju i to već počinje da izaziva izvesnu zebnju u vama. Plašite se da će se u poslednjem trenutku nešto dogoditi što će sprečiti vaše ostvarenje. Emotivni kontakti tokom današnjeg dana su uglavnom skrivene, tajne prirode. Mogućnost avanture.

LAV

Od popodnevnih stvari bićete kao da ste u struju uključeni. Kao da su vas neke situacije podbole (ili vas je možda podbola kritika od strane šefa) pa ste se rastrčali. Takođe, imate vi velike planove za popodne i veče. Nadam se da će vam se i ostvariti....

DEVICA

Danas vam je dan baš „potaman“. Brzo ćete završiti sve ono što imate od obaveza, zgrabiti telefon i napraviti neke dogovore za popodne i veče. Sve ono vezano za posao ostavljate iza sebe i spremate se u provod. Danas bi se mogla dogoditi neka značajna poznanstva....

VAGA

E, sad – dobro odlučite kako ćete se postaviti prema nekim ljudima. Zaslužuju da budete hladni i distancirani, ali ne zaboravite da vam itekako mogu poslovno zatrebati. Ipak, odluka je na vama. Ako ste slobodni, popodne i veče ćete ipak provesti u okviru porodice. Niste dovoljno odmorni za neku akciju.

ŠKORPIJA

Za kraj nedelje ste, naravno, ostavili one obaveze koje su lično vama najneprijatnije. Nekako vam je lakše da duboko uzdahnete i odradite sve to odjednom. I da na radnu nedelju stavite tačku. A popodne i u večernjim satima -uživancija je na vidiku.

STRELAC

Posao, kuća, posao, kuća....takvih vam je par dana unazad, pa se ni današnji neće razlikovati mnogo. Verovatno ćete raditi duže nego što ste planirali i jedva čekati da dođete, jedete, i strpate se u krevet. Kakav provod, kakvi izlasci, sada vam je jedino stalno do toga da se odmorite.

JARAC

Trudićete se da udovoljite svim zahtevima koji su pred vas postavljeni i da završite sve ono što ste planirali na vreme. Dovoljno ste skoncentrisani i organizovani i ovo ne bi trebalo da vam predstavlja veći problem. Popodne i veče su vreme za ljubav. I neke lepe početke.

VODOLIJA

Na poslu ćete biti ćutljivi i zaokupljeni nekim poslovnim pitanjima. Razrađujete poslednje detalje nekog plana ili poslovnog projekta i u potpunosti ste fokusirani samo na to. Ne želite ni najmanja sitnica da vam promakne. Sve vezano za tajne odnose se maksimalno aktivira.

RIBE

Danas vam komunikacija sa saradnicima i kolegama ide lako. Imate vi doduše nekih primedbi, ali trenutno nemate želje da ih iznosite već ćete radije prećutati. A veče je samo vaše. Ribe se već par dana spremaju da uživaju do maksimuma. Sve vam je otvoreno za provod i zabavu.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs.