Iako je ponedeljak Devicama je vreme za provod i dobar noćni izlazak; Bikovi umišljaju da su baš svi protiv njih!

Dnevni horoskop za ponedeljak je pred vama. Evo šta vam predviđaju zvezde za današnji dan...

.

OVAN

Nervozni ste, ali kolege imaju prave načine da vas smire i razumeju situaciju u kojoj ste trenutno. Dozvolite sebi da se više opustite, i sa vedrije strane gledate na dešavanja u ovom danu. U emotivnim odnosima vam je potrebno da partner pokaže razumevanje i prisustvo.

BIK

U takvom ste raspoloženju da imate osećaj da su svi protiv vas. Ne tražite neprijatelje tamo gde ih nema, i ne kvarite poslovne i kolegijalne odnose sumnjičavošću i nepoverenjem. U emotivnom delu porast hedonističkog raspoloženja i strasti. Mogućnost kontakta sa vrlo zanimljivom osobom.

BLIZANCI

Dobro se osećate i na najbolji način ispoljavate sebe u poslovnom okruženju. Vedro raspoloženje dodatno utiče na vaše angažovanje oko dnevnih obaveza. Očekujte poziv za izlazak od osobe koja vam je simpatična, ili makar jako podsticajnu komunikaciju.

RAK

Rešili ste da na neke situacije u poslovnom segmentu stavite tačku. Ne možete više da se angažujete u pokušajima da ispravljate nešto što je očigledno nemoguće rešiti. Prepustićete da se drugi bakću oko toga, a vi ćete se okrenuti svojim planovima. Romantično raspoloženje.

LAV

Prijatelji su vam danas od velike koristi, jer vam mogu otkriti informacije koje su vam važne za dalji rad. Imate osećaj da ćete uspeti u svojim namerama, ali ne brzajte sa iznošenjem svojih stavova. Sačekajte prvo da sagovornik kaže šta ima. Porodična atmosfera vam prija.

DEVICA

Oni podaci, papiri, informacije koje ste toliko dugo čekali danas stižu do vas. Kod pojedinih Devica ovo će biti ugovor o zaposlenju, kod drugih bitna papirologija za završetak poslovnog projekta. Pokrećete komunikaciju sa simpatijom. Takođe – vreme je za izlazak I malo noćnog života.

VAGA

Trenutno su poslovne okolnosti na vašoj strani. Autoritet ili nadređena osoba spremna je da vas podrži, a vi ste svesni da vaši planovi zavise baš od ove osobe. Ako izađete sa partnerom, odlično ćete se provesti. Dan u kome rado flertujete i uživate u pažnji drugih.

ŠKORPIJA

Niste sigurni kako da postupite u jednoj situaciji. Osoba sa kojom ste u kontaktu ponaša se isključivo a vi niste baš u raspoloženju da kalkulišete. Svoje negativno raspoloženje možete preneti u sve odnose. Pojedine Škorpije danas sakrivaju svoja razmišljanja i namere od voljene osobe.

STRELAC

Danas možete lako izbeći jednu neprijatnu poslovnu situaciju, ukoliko malo povedete računa o svom nastupu prema osobi sa kojom ste u kontaktu. Izbegavajte suviše prisan odnos sa pojedinim kolegama, jer vas koriste. Partner vas pomalo pritiska svojim konstantnim primedbama.

JARAC

Pokušavate da napravite dogovor sa nekim, ali koliko god se trudili, nailazite na nerazumevanje ili negativan stav. Osoba sa kojom ste u kontaktu je samo nesigurna, pa imajte više razumevanja. U svojim emotivnim relacijama danas budite obazrivi. Mogućnost rasprava.

VODOLIJA

Očekujete kontakt i susret sa osobom za koju ste svesni da može uraditi mnogo toga za vas. Spremili ste se koliko god ste mogli, ali računajte na to da će zahtevi druge strane biti dosta veliki. Iscrpeće vas pregovaranje ali ćete se i dalje truditi da budete strpljivi. Umor i nezainteresovanost za emotivni deo.

RIBE

Baš intenzivan dan je pred vama. Neke stvari morate odraditi na brzinu, ali vam to neće teško pasti, jer ste u dobrom raspoloženju, za šta je najviše zadužen emotivni partner ili neko ko vam je jako simpatičan. Kada ste u ovom segmentu zadovoljni, sa svim ostalim mnogo lakše izlazite na kraj.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs