Astro

Blizanci danas igraju na sve ili ništa, a Bikovi i Rakovi su na sedmom nebu

Pogledajte šta su vama zvezde priredile danas...

12.02.2019. - 08:15h
Bikovi i Rakovi su danas na sedmom nebu
Bikovi i Rakovi su danas na sedmom nebufoto: Depositphotos

OVAN

Teško da ćete danas moći da završite baš sve ono što ste naumili, jer ste pred sebe postavili previše obaveza. Prioritete ćete rešiti, ali sitnije stavke će morati da ostanu za drugi dan. Odlična komunikacija sa dragom osobom ili sa nekim ko vam je simpatičan.

BIK

Učestvujete u jednom dosta važnom poslovnom dogovoru, ali vam smeta što se na vaše predloge i ideje uopšte ne obraća pažnja. Ne sviđa vam se što ste na neki način u zapećku dešavanja, ali trenutno ne možete da uradite ništa po tom pitanju. Emotivni segment je dobar, uživanje sa voljenom osobom.

BLIZANCI

Bićete uznemireni jer postoji mogućnost da neki važan dogovor bude odložen. Ipak, vašom inicijativom do njega će ipak doći u toku dana i budite spremni da date sve od sebe, jer vam ovaj susret može biti vrlo važan za dalje poslovne ciljeve. Komunikativni ste u kontaktu sa suprotnim polom, sijate.

RAK

Neke stvari u poslovnom segmentu danas postaju jasnije i imate razloga da se radujete onome što ste ostvarili. Moguće je da vas u toku dana očekuje i neki novčani priliv ili makar naznaka istog. Između vas i partnera je danas posebno naglašena bliskost, pa iskoristite dan da pokrenete neku priču koju želite.

LAV

Jedan deo onoga što ste želeli, uspeli ste da dobijete, ali trenutno ne možete više od ovoga. Negde u dubini duše ćete žaliti što niste bili aktivniji onda kada je trebalo. No, i pored ovoga, dobro ste raspoloženi, a to ćete lako uspevati da prenesete osobama sa kojima dolazite u kontakt.

DEVICA

Imate naznaku da ćete uspeti da rešite jedan problem ili poslovnu situaciju i danas ćete svojski prionuti na posao da ovo što pre privedete kraju. Devicama je danas moguć susret, na kojem je sigurno da ćete se provesti fenomenalno. Osećate se odlično.

VAGA

Danas je potrebno da sa više proračunatosti ulazite u sve dogovore. Ne dozvolite da drugi vode igru, sami ste i te kako sposobni za tako nešto. Ukoliko ste usamljeni, pokušavaćete da animirate sebe u popodnevnim satima kontaktirajući neke od prijatelja ili čak bivših emotivnih partnera.

ŠKORPIJA

Rešili ste jednu poslovnu enigmu uz pomoć prijatelja ili bliskog saradnika i sada znate kakvu taktiku morate primeniti na dalje. Danas ste izuzetno raspoloženi za susret sa nekim ko vam je simpatičan ili sa voljenom osobom. Potrebno vam je da se osetite sigurno, zadovoljno, voljeno.

STRELAC

Za sve ono što juče niste mogli da pokrenete, danas dobijate još jednu šansu. I ova bi i te kako mogla biti uspešna. Zato prionite na posao da rešite nešto što vam je bitno. Najbolje bi bilo da prihvatite partnerov predlog za susret jer trenutno nema nikakve svrhe da se nadmudrujete oko toga.

JARAC

Neke stvari dolaze na svoje mesto u poslovnom segmentu i vaša ideja iz prethodnih dana sada može biti realizovana. Ukoliko ste sami, možete provesti dan pokušavajući da animirate nekog koga duže vreme poznajete. Potrebno vam je da izađete i da malo rasteretite svoje misli.

VODOLIJA

Odličan dan da se privedu kraju stvari koje ste započeli u prethodnom periodu. Ne samo da ste vi u podsticajnom raspoloženju, već i ljudi koji vas okružuju i atmosfera na radnom mestu će biti više nego dobra. Sigurno je da ćete ovo raspoloženje uspeti da prenesete i u vaše emotivne relacije.

RIBE

Dobar je trenutak da završite neke poslove koji su vama lično bitni a mogu se vezivati za porodicu ili porodični dom. Takođe je pravo vreme i za dogovore sa poslovnim partnerima, ali i sa voljenom osobom, jer se lako dolazi do zajedničkog cilja. Nemojte pustiti da ovaj dan prođe bez vašeg angažovanja.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs