Astro

Danas bi svi trebalo da pored sebe imaju jednog Blizanca; Škorpije da kontrolišu "bubice"

Strelčevi će ponovo imati nezrele ispade, Ribe će konstantno flertovati... Šta očekuje vaš horoskopski znak ovog kišnog ponedeljka?
26.11.2018. - 08:35h

OVAN

Odličan odnos sa ljudima sa kojima danas dolazite u kontakt. Saradnici imaju razumevanja za vašu povremenu nervozu i biće lako dogovoriti se i uspostaviti dobru radnu atmosferu. Potrebno vam je da se partner više potrudi oko vas, da vam pokaže više pažnje, razumevanja i prisutnosti.

BIK

Neko vas je svojom primedbom naterao da se zamislite i sada niste sigurni da li su vaši potezi u poslovnom segmentu bili pravi. Nemojte sebi kvariti dan sumnjičavošću i preteranim razmišljanjima. Dobre mogućnosti za zaradu. Nekima se smeši intenzivna komunikacija ili čak avantura preko posla.

BLIZANCI

Odlično se osećate danas i u poslovnom segmentu ćete funkcionisati savršeno. Vaše raspoloženje je zarazno i uspećete da sve oko sebe animirate i nasmejete. Očekujte prilično iznenadan poziv za izlazak od osobe koju relativno skoro poznajete. Možda bi vredelo pokušati...

RAK

Rešili ste da uvedete neke promene kod sebe i da se na drugačiji način postavite prema osobama sa kojima sarađujete. Ne želite više da se trudite oko nečega (ili nekoga) pošto vidite da je sve to što preduzimate manje više uzaludno. Dan odličan za neke fine trenutke u okviru porodice.

LAV

Prijatelji vam danas mogu jako pomoći u poslovnom segmentu, jer će vas preporučiti ili pak posredovati po jednom pitanju koje vam je bitno. Imate osećaj da ćete uspeti da završite ono što ste naumili, i verovatno ne grešite. Prija vam da danas budete u pokretu, prošetajte sa voljenom osobom.

DEVICA

Neke bitne informacije ili papiri koje ste čekali, danas stižu do vas. Danas možete pokrenuti dogovor ili potpisati važan ugovor (kod nekih to može biti i ugovor o zaposlenju). Bilo bi dobro da se danas više angažujete oko osobe koja vam je interesantna, jer možete lako pokrenuti komunikaciju.

VAGA

Poslovne okolnosti vas danas podržavaju, a i vi ste u odličnom raspoloženju. Nekako se sve namešta baš u vašu korist i ove trenutke bi trebalo iskoristiti. Potrudite se da danas ugovorite izlazak sa simpatijom ili sa voljenom osobom, jer ćete se odlično provesti. Dan ispunjen flertovanjem i smehom.

ŠKORPIJA

Nesigurni ste kako da postupite u jednoj situaciji. Dobili ste „signal“ ali se bojite da ne povučete neki preuranjen potez. Raspoloženje vam nije loše, ali ste povremeno mračni i nervozni, pa bi bilo dobro da vaše trenutne „bubice“ kontrolišete da ne biste pokvarili odnos sa voljenom osobom.

STRELAC

Danas uključite malo više diplomatije i prilično lako ćete ublažiti ili čak potpuno izbeći jednu neprijatnu poslovnu situaciju. Ponašanje partnera vam je simpatično, ali ne volite kada preteruje u nekim svojim postupcima. Povremeno smatrate da se ponaša infantilno i nezrelo.

JARAC

Pokušavate da napravite dogovor sa nadređenima, ali dobijate samo obećanja, ne i konkretnu potvrdu. Smatrate da neko od kolega preteruje sa svojim nemarnim odnosom prema obavezama. Neko pokušava da uspostavi jaču komunikaciju sa vama, ali se vi sklanjate jer niste raspoloženi za razgovor.

VODOLIJA

Sa nestrpljenjem očekujete jedan susret, jer ste svesni da bi ova osoba mogla da vam dosta pomogne u poslovnom segmentu. Budite spremni na neke promene u planovima ili na kašnjenje druge strane. Iako ste prilično umorni, ne želite da propustite susret sa voljenom osobom.

RIBE

Jedan intenzivan dan je pred vama. Iako će situacije u poslovnom segmentu biti dosta užurbane i sa puno obaveza, uspevate da se snađete na pravi način. Na sve ovo – u odličnom ste raspoloženju, najviše zaslugom jedne osobe sa kojom konstantno flertujete. Moguće je da je to i neko od kolega.

Autor horoskopa: Astro centar "Moj astrolog" www.mojastrolog.rs