Život

Kako to rade uspešni?

Uvek ste se pitali zašto su neki ljudi uspešni, šta treba činiti da biste i vi to bili? Možda će vam ovo pomoći da se uvrstite u red uspešnih, onih koji znaju šta hoće i kako to da ostvare.
31.10.2013. - 10:38h

Ne 

Morate naučiti da kažete ne i da vas posle toga ne grize savet.

Vreme

Trebalo bi naučiti da najbolje koristite svoje vreme i da se klonite onoga što vas ometa u radu. Fokusirajte se na bitno a nevažno odbacite.

Buđenje

Rano ustajanje je ključ za uspešan dan. Probudite se, malo vežbate, popijete čaj, pročitate par stranica omiljene knjige i onda na posao. 

Cilj

Onaj ko želi da bude uspešan mora imati cilj i znati šta želi da ostvari. Zato bi trebalo napraviti dnevne, mesečne i godišnje planove.

Zadaci

Postoje laki, srednji, teški i najteži zadaci koje morate da uradite u poslu. Krenite od najtežih a sa ostalima ćete se lako izboriti.

Pitanja


Ako nešto ne znate pitajte, ne treba se stideti pitanja. Znanje je moć a ono što ne znate naučite. 

Najbolji

Ako znate u čemu ste najbolji okrenite se ka tome, radite ono što najbolje znate. I nađite saradnike koji znaju, koji umeju da primene ono što znaju, koji vole da rade i da osvajaju nove prostore.

Odmor

Veoma je važno odmoriti se i voditi računa o zdravlju i kondiciji. Fizičko vežbanje, odmor i rad na sebi vratiće organizmu izgubljenu fizičku i duhovnu energiju.