„Drago nam je da je veliki broj posetilaca prisutan na našem štandu, gde smo im ponudili širok spektar proizvoda i usluga. Prisutni se ovde mogu informisati o akcijskim popustima kroz koje za samo 2.100 ili 5.250 dinara mogu pribaviti naše članske pakete, koji vozačima na godišnjem nivou obezbeđuju pomoć na putu u Srbiji i čitavoj Evropi. Na popustu je i ponuda kasko osiguranja, a tu je i pult Centra za motorna vozila, na kom svi zainteresovani mogu dobiti informacije o obuci za profesionalne vozače’’, istakao je Milan Nikolić, generalni sekretar AMSS-a.

Nikolić je takođe dodao da je ekskluzivno na štandu AMSS-a izložen i prvi srpski sportski automobil od 265 konjskih snaga, koji je delo inženjera AMSS Centra za motorna vozila. Rou (Raw) je briljantni sportski dvosed koji po prikazanim performansama može da se uhvati u koštac sa mnogo snažnijim modelima iz najpoznatijih svetskih automobilskih kuća.

Generalni sekretar AMSS Milan Nikoliæ i automobilista Dušan Borkoviæ; Foto: Luka Kulundžiæ

Štand AMSS-a danas je posetio i naš najtrofejniji automobilista, Dušan Borković, koji nije krio oduševljenje jedinstvenim sportskim automobilom. „Drago mi je što su posetioci Sajma u prilici da se upoznaju sa rezultatima napornog rada koje AMSS ulaže na polju auto sporta i bezbednosti u saobraćaju i pozivam sve da u što većem broju iskoriste ovu priliku i uživo vide Rou, ali i da se upoznaju sa sajamskom ponudom AMSS i AMS Osiguranja“, izjavio je Borković.

Pored nastupa u Hali 1, Auto-moto savez Srbije je deo izlagačkog korpusa Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Hali 2 Beogradskog sajma, a na kome se predstavljaju JP „Putevi Srbije“, JP „Koridori Srbije“, Agencija za bezbednost saobraćaja i Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, gde su za sve posetioce organzovane brojne aktivnosti i prezentacije.

Foto: AMSS štand Hala 1; Foto: Luka Kulundžiæ

Oni koji nisu u mogućnosti da posete štand AMSS, popust na članstvo mogu ostvariti i kupovinom onlajn na webshop.amss.org.rs, a tokom trajanja sajamske manifestacije, AMS Osiguranje odobrava 30 odsto popusta na ponudu Kasko osiguranja, koji se može ostvariti i u poslovnici u Ruzveltovoj ulici broj 16 u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.