Prolazno naoblačenje zahvatiće posle podne severne i zapadne krajeve, a krajem dana i u toku noći proširiće se i na ostale delove zemlje, uslovljavajući slabu kišu, uveče na severu i zapadu, a tokom noći ka utorku i u ostalim krajevima. U planinskim predelima južne Srbije u toku noći sa slabom snegom. Vetar slab i umeren južnih pravaca, uveče i tokom noći u skretanju na zapadni i severozapadni.U Beogradu umereno do potpuno oblačno i veći deo dana suvo, a slaba kiša se očekuje uveče i u toku noći ka utorku. Vetar slab i umeren južnih pravaca, uveče u skretanju na zapadni i severozapadni.

Najniža temperatura od 2 do 4 stepena, najviša dnevna oko 13 stepeni Celzijusa.

U Srbiji u sledećih sedam dana promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i mestimično slabe, kratkotrajne kiše, koja će biti izvesnija u utorak, subotu i početkom naredne sedmice. Od četvrtka porast temperature, uz pojačanje južnog i jugoistočnog vetra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.