Prva televizija glavni izbor publike

Prva je u toku prošle nedelje bila ubedljivo najgledanija televizija u udarnom terminu sa ostvarenim udelom u gledanosti od 18 odsto među publikom do 50 godina, kao i najgledanija komercijalna televizija na nivou celog dana sa udelom u gledanosti od 12 odsto.

.

Igra sudbine bila je među najgledanijim programima protekle nedelje, sa milionskim auditorijumom i udelom u gledanosti od 26 odsto među publikom do 60 godina, kao i serija Kolo sreće, koja je sa udelom u gledanosti od 23 odsto bila ispred ostalih konkurentskih programa.

Radna akcija sa Tamarom bila je takođe ubedljivo ispred programa ostalih televizija sa udelom u gledanosti od 16 odsto među publikom do 60 godina, kao i emisija Iza rešetaka sa preko 12 odsto udela u gledanosti.

Vikend veče proteklo je u znaku Grandovih muzičkih emisija. Sa 25 odsto udela u gledanosti među publikom do 50 godina, Zvezde Granda bile su ubedljivo najgledanije u svom terminu, a drugo polufinale muzičkog takmičenja Nikad nije kasno ostvarilo je 22 odsto udela u gledanosti u ukupnoj populaciji.

Informativni program Prve u toku prethodne nedelje pratilo je preko 2 miliona gledalaca, dok je uz sve kanale Kopernikus grupe u toku prošle nedelje bilo blizu 4 miliona gledalaca.