Adem je branio i boje naše reprezentacije. Odigrao je 47 utakmica za reprezentaciju Srbije i dao devet golova. A kada je Novi Pazar u pitanju, kažu da je on najbolji fudbaler svih vremena koji dolazi iz ovog kraja. Sada se, kako kažu njegovi Novopazarci, vratio kući uz veliku dobrodošlicu i dobar prijem.

“Hteo bih ovim putem, stvarno da se zahvalim svima na prelepom dočeku koji su mi priredili i dan pre dočeka na stadionu. Tako da, stvarno sam jako srećan i zadovoljan što se sve to odigralo i desilo. Došao je taj trenutak da se vratim kući, nisam puno ni razmišljao ni oklevao i eto, desilo se”, priča Ljajić koji inače nikada nije igrao za fudbalski klub Novi Pazar, već za Jošanicu, iz koje je i otišao u Partizan.

“Pre nego što sam otišao u Partizan, nikada nisam obukao dres Novog Pazara, kako bi se to reklo. Znači, igrao sam za Jošanicu, koja je manji klub. I onda, eto, sad došao je taj trenutak da ću igrati za Novi Pazar i tako ću zaokružiti neki krug”, zaključuje fudbaler.

Na konstataciju našeg novinara Zorana Maksimovića, da za svoj angažman neće uzeti "ni dinara" iako je imao druge ponude, Ljajić skromno objašnjava:

“Imao sam nekih prilika, ali nisam se puno razmišljao i odabrao sam Novi Pazar zbog toga što sam želeo i da se vratim kući, tu mi je porodica, prijatelji, sve mi je ovde. Mislio sam da je pravi trenutak, jer su stvarno po mom mišljenju napravili dobru ekipu, da možemo da budemo konkurentni u nekom smislu i da se juri ta Evropa koja je želja svih građana Novog Pazara".

O svemu detaljnije pogledajte u video-prilogu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.