"Pošta Srbija" unapredila svoju aplikaciju: Sada detaljno možete da pratite vašu pošiljku i da zakažete isporuku uz pomoć kurira (VIDEO)

"Pošta Srbije" ima novu besplatnu aplikaciju, pomoću koje možemo lakše da pratimo pošiljke, saznati sve informacije o paketu koji čekate ili zakazati isporuku preko kurira. Tim povodom, gost "Jutra" bio je v.d. direktor Zoran Đorđević.

A.B.  |  Izvor: Prva TV  |  
Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

"Imali smo i do sada aplikaciju, da ne bude zamene, ali ovo je neka revidirana, unapređena verzija, koju su naši programeri u pošti dodali neke stvari. Bila nam je želja da ona u jednom trenutku da bude multifunkcionalna. Poslednjim mesecima svi smo svedoci toga da su ljudi mogli da budu prevareni raznim porukama koje su im stizale u ime "Pošte Srbije". U početku smo rekli da to vrlo lako može da se prepozna, jer je pošiljalac neki nepoznat broj iz inostranstva ili potpuno nepoznati mejl, ali to je bilo toliko učestalo, bilo je dosta primedbi i mediji su pričali o tome. Zato smo došli na ideju da unapredimo ovu aplikaciju", objašnjava Đorđević.

Buduća komunikacija korisnika sa poštama Srbije biće preko ove aplikacije, a kako ona fukcioniše i koje benefite ona donosi, detaljnije u prilogu koji sledi: