Vetar slab i umeren, u istočnoj Srbiji jak, zapadni i severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju i skretanju na južni i jugoistočni.

Najniža temperatura od -3 u Vojvodini do 6 stepeni u Negotinskoj Krajini, a najviša od 7 do 12 stepeni. Uveče i u toku noći ponegde u Banatu kratkotrajna kiša.

U Beogradu danas umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Zapadni i severozapadni vetar u slabljenju, posle podne i uveče u skretanju na južni i jugoistočni. Najniža temperatura od - 1 do 2, najviša oko 9 stepeni.

U Srbiji u ponedeljak ujutro ponegde kratkotrajna kiša, u toku dana suvo i malo toplije sa dužim sunčanim intervalima. U utorak jače naoblačenje sa kišom u svim krajevima, a uveče i u toku noći kiša će na planinama preći u sneg. U sredu u Vojvodini prestanak padavina, a u ostalim krajevima i dalje kišovito. Na planinama jugozapadne Srbije sneg uz stvaranje i povećanje visine snežnog pokrivača za 10 do 20 centimetara. Duvaće jak i olujni, severni i severozapadni vetar. Od četvrtka do subote malo do umereno oblačno, suvo i hladno. U nedelju, 26. novembra novo naoblačenje sa kišom, na planinama sa snegom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.