Igra sudbine nastavlja da osvaja srca gledalaca

Prva je ponovo bila najgledanija televizija u udarnom terminu, dok je serija Igra sudbine bez premca najgledaniji program na svim televizijama

Grafikon 1, foto: Prva TV
Grafikon 1, foto: Prva TV
.

Iako se po ukidanju vanrednog stanja život polako vraća u normalu i više vremena se provodi van kuće, dobre navike se ne menjaju, kao ni kvalitetni televizijski programi. Tako je Prva i protekle nedelje bila najgledanija televizija u udarnom terminu među publikom do 50 godina, a kanale Kopernikus grupe pratilo je blizu 5 miliona gledalaca.

Grafikon 2, foto: Prva TV
Grafikon 2, foto: Prva TV
.

I tokom radne nedelje, od ranog jutra do ponoći, Prva je bila najgledaniji komercijalni emiter među urbanom publikom do 50 godina.

Grafikon 3, foto: Prva TV
Grafikon 3, foto: Prva TV
.

Originalne serije Prve do sad su se pokazale kao omiljene među gledaocima, a protekle nedelje bile su ubedljivo ispred konkurencije sa udelom u gledanosti od 24% među publikom do 50 godina. A apsolutni favorit publike, Igra sudbine, bila je najgledaniji program na svim televizijama sa milionskim auditorijumom i udelom u gledanosti od preko 30%.

.

Želimo da zahvalimo gledaocima na ukazanom poverenju i nastavljamo da kreiramo najkvalitetniji programski sadržaj po njihovom ukusu.

Ostanite uz program Prve televizije.