Prva TEMA i Jutro na Prvoj ovog vikenda bez konkurencije!

Kopernikus Grupa najgledanija medijska kuća tokom prošle nedelje!

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Prva televizija uživa veliko poverenje svojih gledalaca te je tako tokom cele prošle nedelje od ranih jutarnjih sati do ponoći bila najgledanija TV stanica sa udelom u gledanosti od 15 odsto među urbanom publikom do 50 godina starosti.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Specijalna emisija o virusu COVID-19 “Prva TEMA”, bila je u subotu ubedljivo ispred konkurencije sa 17 odsto udela u gledanosti u ukupnoj populaciji.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Emisija je tokom celog vikenda, kada smo osim stručnjaka, imali priliku da čujemo svedočenja poznatih ličnosti kako su se zarazili I izlečili od korona virusa, bila ubedljivo najgledanija među urbanom populacijom. Prvu TEMU u subotu I nedelju pratilo je više od 2 miliona gledalaca.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

I jutarnji program Prve televizije je ovog vikenda osvojio veliku pažnju javnosti i bio ubedljivo ispred konkurencije sa 20 odsto udela u gledanosti među urbanom publikom, a nedeljno izdanje imalo je čak 24 odsto u pomenutoj cijnoj grupi. “Jutro na Prvoj” u toku prošle nedelje pratilo je više od 2.5 miliona gledalaca.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Medijska korporacija “Kopernikus Grupa” bila je tokom prošle nedelje najgledanija medijska kuća u udarnom terminu među publikom do 50 godina. Kanale Kopernikus Grupe prošle nedelje pratilo je preko 5 miliona gledalaca.

foto: Prva TV
foto: Prva TV
.

Hvala vam na ukazanom poverenju. Ostanite uz program Prve televizije.