Zvezda serije "Igra sudbine" otkrila zašto ga je supruga svojevremeno izbacila iz kuće...

Kada je prihvatio ulogu Luke Kanačkog u seriji "Igra sudbine", Stevan Piale nije mogao ni da predpostavi kakvu će mu ta uloga doneti popularnost.

Stevan Piale, serija &Igra sudbine&, foto: Prva Tv
Stevan Piale, serija "Igra sudbine", foto: Prva Tv
.

Iako glumi negativnog lika u seriji, Luka nije imao neprijatnih situacija u privatnom životu.

Kako priznaje, kada ga sretnu na ulici, ljudi ga posavetuju da se popravi malo u seriji, na šta on ne može da utiče, jer scenarista Žarko Jokanović tako vidi ulogu naslednika imperije Kanački.

Odnedavno je postao tata čerkice Rose, a kako kaže za portal Srbija Danas, hteo je da prisustvuje porođaju svoje supruge Une, ali zbog epidemiloške situacije u Srbiji, to nije bilo izvodljivo.

Publika malo poznaje podatak da je glumac i član benda "Falš" u kojem svira, čija dva spota za nove pesme treba da uzađu ove godine.

Svoju suprugu Unu upoznao je na snimanju serije "Šešir profesora Koste Vujića", a u intervjuu za Srbija Danas je otkrio interesantan podatak kada su ga sa rođendana njene sestre izbacili napolje.

"Došlo je do nekog nesporazuma. Ja sam se možda šalio malo grublje. Poenta šale je bila da ja nisam hteo da povučem reč, pa smo Una i ja tako merili ko je jači. Ona je bila jača, jer je njena kuća. Posle sam bio izbačen na pravdi Boga. Ali vratio sam se jači nego ikad", našalio se glumac i dodao da su se na trećem susretu, posle tog rođendana, Una i on upustili u ljubavnu vezu, a danas i brak.