Zvezda Granda Zorja Pajić: Smatram da sam prilično SLIČNA sa gospodinom Bosancem

Finalistkinja najpopularnijeg takmičenja "Zvezde Granda" Zorja Pajić od samog pojavljivanja na Grandovoj sceni pokazala je veliki talenat i vrlo brzo pobrala sve simpatije publike. Kruna njenog dosadašnjeg uspeha je prvenac pod nazivom "Lutka od porcelana" koji je nedavno objavila.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

"Jako sam zadovoljna svojom prvom pesmom i reakcijama publike. Možda to nisu očekivali od mene, što je dobro, ali ja volim uvek da radim nešto neočekivano. Mada uvek su drugi bili ti koji kažu da se ja po nečemu izdvajam, tako da nisam morala mnogo da se trudim", rekla je pevačica gostujući u Grand magazinu.

Osvrnula se i na svoje učešće u muzičkom talent šou koji joj je doneo veliku popularnost, ali i otkrila koji član žirija joj je omiljeni.

"Stvarno su posebni svako za sebe i za svakog bi imala da kažem nešto lepo. Volela bih da sam mogla sa svakim od njih da radim, ali čisto zbog neke uzajamne simpatije smatram da sam prilično slična sa gospodinom Bosancem. Nekako sa njim iza kamera uvek lepo popričam", otkrila je Zorja, iako joj je tokom samog takmičenja Aleksandar Milić Mili bio mentor i velika podrška.

Međutim, postoji nešto što će uvek pamtiti kada su "Zvezde Granda" u pitanju, što je na nju opstavilo najjači utisak. Prvi izlazak na Grandovu scenu je, kako i sama priznaje, nešto nezaboravno.

"Moj prvi nastup i publika posle toga, i žiri i zapravo ta cela reakcija ljudi koja je u meni probudila sve što sam ja u životu želela", prisetila se pevačica gostujući u "Grand magazinu", ne krijući sreću što je bila deo takmičenja koji joj je pomogao da ostvari svoje snove.