Žika objasnio kako da nađete IDEALNOG PARTNERA: Ove razvedene jure balavce koji neće...

U poslednjoj emisiji ''Nikad nije kasno'' takmičarki Dijani Popović u podršku je stigao sadašnji partner, koji iza sebe takođe ima brak.

Foto: Prva TV
Foto: Prva TV
.

Kako ih autor emisije Žika Jakšič poznaje još iz mlađih dana, udelio im je komplimente da izgledaju bolje nego ikad, tačnije bolje nego kad su bili u prethodnim brakovima.

"I Toma mi je lepši i ti si mi lepša. Svi vi što ste se razveli, desi se to u životu, ovo vam je preporukuka. Nemojte da budete sami, nađite nekog suprotnog pola ko je takođe razveden jer ćete se tako najbolje razumeti";objasnio je Žika i dobio aplauz pa objasnio da on samo ima želju da spaja ljude.

"Ove razvedene jure balavce koji neće, znaš kakvi su oni. Oće malo al' neće na ozbiljno. A ovi razvedeni jure ove što nisu udate koje 'oće decu i sve a oni neće. Znači morate naći sebi kompatibilnu osobu da se razumete", rekao je Jakšić, što je podstaklo Mareta da pomene ideju o kojoj razmišlja već duže vreme "Od tvojih izjava, daćeš mi autorizaciju, da sa Ivketom našim napravim priručnik kako ljudi da budu srećni u životu", rekao je predsednik žirija, prenosi grand.online.

Kako je to izgledalo, možete pogledati NA OVOM LINKU!