Žena - mačka: "Ličim na Brižit Bardo, samo sam u mladosti bila lepša!"

Džoslin Vajldenštajn svetskim medijima je najpoznatija po specifičnom izgledu i razvodu od milijardera Aleka Vajldštajna nakon kojeg je postala bogatija za 2,5 milijardi dolara.

.

Džoslin Vajldštajn ili, kako je nazivaju, najpoznatija svetska žena - mačka zbog svih korekcija koje je očigledno napravila na licu, prvi put u 20 godina dala je televizijski intervju za neki medij, a ovoga puta odlučila je da se raspriča za Dejli Mejl TV.

Džoslin ima 77 godina i verena je sa Lojdom Klajnom (50). Iako je svima jasno da joj lice nije postalo takvo prirodnim putem, Džoslin tvrdi da ga nikad nije operisala.

.

Kaže da su njeni švajcarski koreni zaslužni za podignute obraze i dugu plavu kosu, a i njen verenik je izjavio da ne razume šta uopšte mediji imaju da komentarišu njen izgled jer, kaže, Džoslin oduvek izgleda isto.

Njih dvoje su uvereni da Džoslin liči na slavnu francusku glumicu i lepoticu Brižit Bardo!

- Ona nikad nije napravila ni najmanju promenu na svom licu. Imam njenu fotografiju iz vremena kada je imala 16 godina. Izgleda potpuno isto kao i danas - kaže verenik žene - mačke.

.

I ona potvrđuje njegove rečenice.

- Ma nisam se operisala. Mislim, kad se osvrnem u mladost, logično je da sam tada bila lepša.

Njen verenik opet se nadovezao rekavši da je Džoslin lepa i čarobna i da je njenim izgledom bio očaran čim ju je prvi put ugledao.

.

- Radim u modi, konstantno sarađujem s lepim ženama, ali Džoslin ima da ponudi mnogo više od ostalih žena.

Vajldštajn se prisetila kako je njen izgled prvobitno privukao javnost tokom raszvoda od francuskog milijardera Aleka Vajldštajna. Ali, kako je u ovom slučaju objasnila, istina je da se podvrgnula jednom malom hirurškom zahvatu koji njen, danas bivši, suprug tada nije odobrio, pa je to i dospelo u medije u pokušaju da je on ocrni.

Објава коју дели Nick Axelrod (@naxelrod) дана

.

Njihov brak završio se 1999. godine, a Džoslin je od razvoda dobila 2,5 milijardi dolara. Alek Vajldštajn preminuo je 2008. godine.

Džoslin i Klajn su u vezi 14 godina, a ove godine planiraju venčanje.

Izvor: 100posto.hr