Zejna POTKAČILA Luka Bleka: Sigurno ne bih bila na 25. mestu, ušla bih bar u TOP DESET!

Pevačica Zejna Murkić podigla je veliku prašinu kompozicijom "Rumba" na ovogodišnjem nacionalnom izboru za predstavnika Srbije na Evroviziji.

Izvor: 24sedam.rs/Mladen Mijatović  |  
Foto: M.M./ATAImages
Foto: M.M./ATAImages
.

Ipak, pobedu je odneo Luk Blek, a Zejna se sinoć pojavila na crvenom tepihu u jednom prestoničkom hotelu i tom prilikom je pred okupljenim medijskim ekipama pokomentarisala ovogodišnju Evroviziju u Liverpulu, pa dodala da bi se na istoj bolje plasirala od Luka Bleka.

- Pa da. Mislim ne bih sigurno bila 23. ili 25. mesto, mislim da bih ušla bar u top deset. A što se Evrovizije tiče sve je to tamo čudno, i kako oni tamo zakuvaju tako i bude na kraju - rekla je pevačica.

S obzirom da je njena pesma doživela uspeh nakon takmičenja, zaživevši u narodu, Zejna je ovom prilikom otkrila da li planira ponovo da se prijav na "Pesmu za Evroviziju".

- Hvala vam puno, meni je to i najbitnije, da je pesma dobro prošla, a o učešću sledeće godine mislim da se neće desiti. Ne zato što sam razočarana, već kao što sam rekla, sve to neko zakuva i odluči kako hoće da bude na kraju - zaključila je Zejna.