Zavoleli smo ih kao Džeka i Vila u ČUVENOJ SERIJI, ali u stvarnosti oni NISU BILI PRIJATELJI: Otkriveno šta se desilo kada se sitkom završio!

Oni sada planiraju da urade nešto što će fanove serije oduševiti.

Izvor: 24sedam.rs/Nemanja Vujčić  |  
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
.

Erik MekKormak i Šon Hejs, domaćoj javnosti poznatiji kao Džek MekFarlanda i Vil Truman, bili su mnogima omiljeni gej prijatelji koji su zasmejavali sve svojim odnosom u seriji "Vil i Grejs".

Prošlo je skoro dve decenije otkako se serija završila, ako ne računamo njihovo ponovno okupljanje, a u stvarnom životu Šon i Erik su prekinuli prijateljstvo.

Kako je MekKormak otkrio, njih dvojica, iako su se družili tokom snimanja originalnih sezona, posle toga nisu ostali u kontaktu.

- Završili smo šou pre mnogo godina. Nismo bili u kontaktu toliko. Pronašli smo jedan drugo baš pre početka pandemije i sada smo bliži nego ikada - otkrio je glumac.

Njih dvojica će, kako je Hejs objavio, započeti podkast koji će se zvati "Samo Džek i Vil", u kom će gledati stare epizode serije i komentarisati ih.

Erik otkriva da su taj plan napravili tokom ručka.

- Počeli smo da pričamo o tome šta bismo radili ako bismo pokrenuli podkast. I ja sam rekao da bismo mogli da počnemo da gledamo seriju. On mi je rekao da bi voleo da ga gleda prvi put, jer nikad nije zaista gledao - ispričao je MekKormak i dodao:

- U suštini, Šon i ja ćemo gledati seriju, podsećati se ko smo bili i kakve smo izbore pravili. Kada snimaš 24 epizode tokom sezone, nemaš vremena da staneš ni da dišeš ni da razmišljaš.

Podsetimo, pored njih dvojice, likove Karen i Grejs u ovoj seriji tumačile su Megan Mulali i Debra Mesing.