Zato 'savršena' lepota nikada neće biti idealna - Kim Kardašijan uzburkala društene mreže ovom fotografijom!

O uticaju Kim Kardašijan, voleli je mi ili ne, suvišno je pričati - ona je promenila današnje ideale lepote, uvela u modu estetske zahvate i trajno promenila doživljaj visoke, ali i svakodnevne mode.

Kim Kardašijan, foto: Andreas Rentz/Getty Images Entertainment
Kim Kardašijan, foto: Andreas Rentz/Getty Images Entertainment
.

Baš zato svaka njena objava na Instagramu - jedan od najzaslužnijih alata za uspeh ove dame - izaziva puno pažnje i diže prašinu, a da li ciljano deli diskutabilne fotografije ili ne, verovatno nikada sa sigurnošću nećemo saznati.

Nedavno je objavila, na prvi pogled bezazlenu, fotografiju na kojoj pozira sa prijateljicama, a pohvalila se činjenicom da je iza objektiva bila njena šestogodišnja ćerkica Nort Vest.

Ako bolje pogledate ovu fotku primetićete da sve tri žene jednostavno neodoljivo podsećaju jedna na drugu, te da izgledaju gotovo "neljudski".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? by North West

Објава коју дели Kim Kardashian West (@kimkardashian) дана

.

"Ludo je kako sve tri izgledaju isto", "Prirodna lepota više ne postoji", "Sve su kupile isti nos", "Ovo su više roboti, nego ljudi", samo su nekih od hiljade i hiljade komentara ovog tipa.

Da li je do filtera, fotošopa ili zaista posećuju istog hirurga, ne znamo, ali jedno je sigurno - ovakvi ideali lepote oslikavaju sve, samo ne normalno društvo koje na zdrav način percipira izgled žene.

Izvor: zena.rs