Zašto se Marija Šerifović u poslednje vreme POVUKLA SA JUTJUBA i zašto nije snimala? Otkrila sve u novom vlogu (VIDEO)

Otkako je Marija Šerifović otvorila Jutjub kanal, publici je postala još zanimljivilja, pogotovo kada prepričava porodične momente sa svojom majkom, pevačicom Vericom Šerifović.

Foto: Prva TV Printscreen
Foto: Prva TV Printscreen
.

Pevačica je publiku sa vloga navikla da gotovo svaki dan objavljuje nove snimke, ali u poslednje vreme nismo mogli često da je vidimo na Jutjubu. Marija je pre neki dan objavila najnoviji vlog u kom je objasnila zašto je nije bilo neko vreme.

Dobro je poznato da pevačica poslednjih meseci intenzivno trenira sa profesionalnim trenerom, a kako je objasnila u novom vlogu, potrebno je da smrša još dva kilograma kako bi došla do željene kilaže. Tim rečima se i započela najnoviji snimak, a potom se osvrnula na novembar i zašto nije imala vremena za Jutjub obožavaoce.

"Nisam snimala u novembru jer sam imala previše obaveza. Nisam bila u Srbiji, pa razni rođendani i ostale drame. Elem, potrudiću se da se od sada opet malo družimo ovde narednih mesec dana", počela je Marija i u tom momentu se setila najvećeg razloga zašto se nije snimala za Jutjub:

"A pa znam zašto se nisam snimala. Već 20 dana gledam "Game of Thrones". Tu seriju sam počela da gledam 2020. godine kada nas je zadesila korona, i tada sam posle prve epizode odustala. I onda na nagovor, mic po mic, mic po mic i... Propast", iskrena je bila pevačica.

Marija je novim snimkom obuhvatila i putovanje do Skoplja, gde je pre neko veče imala nastup. A šta je radila ceo dan u hotelu i tik pred izlazak na scenu, pogledajte u novom vlogu NA OVOM LINKU!

(A.B.)