"Zahvaljujući Aci Pejoviću ugradiće mi DVA STENTA": Milić Vukašinović se JAVNO zahvalio kolegi: Pomogao mi je, iako ga lično NE POZNAJEM!

Muzičar Milić Vukašinović nedavno je završio u bolnici zbog problema sa srcem, a sada je otkrio da mu je pevač Aco Pejović pružio pomoć, iako se lično nikada nisu upoznali.

S.M.  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Printscreen/PrvaTV
Foto: Printscreen/PrvaTV
.

Kako je Milić otkrio na svom Fejsbuk profilu, zahvaljujući Pejoviću biće mu ugrađena dva stenta.

"Prvi put sam upoznao čoveka čiji kvalitet ličnosti, ljudski vrednosni sistem ukliučujući poštovanje svojih kolega iz muzičke branše, nadilazi lični muzički uspeh koji je ogroman, a to je pevač i umetnik, velika zvezda narodne muzike Aco Pejović, koga lično ne poznajem niti smo se ikada sreli, čuli se jednom telefonom da mu na Viber pošaljem dve pesme da čuje i to je sve i taj čovek je kad je krenulo sve ovo sa mojom bolešću, našao broj telefona od moje žene Suzane, nazvao je i rekao joj da ne brine ništa, da će on da pomogne na svaki mogući način, finansijski ili bilo drugi, da dođe do mog ozdravljenja i da ga Suzana slobodno zove u bilo koje doba za šta god treba u vezi mene i mog lečenja, što je Su i uradila i uskoro će mi biti ugrađena dva stenta u srčanim krvnim sudovima. Toliko o stvarnoj ljudskoj vrednosti i stvarnoj ljudskoj veličini sadržanim u velikom Aci Pejoviću. Do groba zahvalni Suzana i Milić Vukašinović", napisao je Milić Vukašinović, a njegovu objavu možete pogledati klikom OVDE.