ZABORAVIO Aleksandru? Isak spreman za NOVU LJUBAV otkrio: ''Ne mogu biti sam''

Popularnost koju je stekao kroz takmičenje ''Zvezde Granda'' Isak Šabanović i dalje koristi maksimalno te puni klubove širom regiona.

Foto: Printscreen/TV Prva
Foto: Printscreen/TV Prva
.

I dok noću nastupa po poznatim diskotekama kako na kopnu tako i na primorju, preko dana se ozbiljno bavi svojom karijerom i priprema još nekoliko novih pesama.

- U septembru izlazi balada, a čuo sam još par pesama koje mi baš leže, kao da su pisane za mene. Zainatio sam se, baš hoću nešto da napravim i zaokružim, a ako budem mogao da na kraju one godine napravim i promociju, to bih jako voleo- priznaje Isak.

Međutim, razlog mnogobrojnih novinskih natpisa u kojima je pevač bio glavni akter nije njegova muzička karijera, već veza sa koleginicom Aleksandrom Mladenović, sa kojim se nakon par meseci ljubavi, rastao.

Upravo zbog toga, obećava da će u budućnosti biti veoma oprezan i pažljivo birati informacije koje će plasirati u javnost.

- Jesam javna ličnost ali mi privatno nemojte dirati. Svi znamo da bi naša veza više, bolje i lepše trajala da se nije saznalo. Idemo dalje, šta da radim. Ne mogu ostati sam, moram naći novu neku, ali ne znam da li sam spreman za novu ljubav- otkrio je on za Grand news, piše GrandOnline.