Vojin Ćetković raznežio pratioce OVOM fotkom sa Glogovcem: Svi pišu da mnogo nedostaje "Srce mi se steže" (FOTO)

Poznati glumac Vojin Ćetković prisetio se nedavno na Instagramu preminulog kolege, prijatelja, kuma i velikana srpskog glumišta Nebojše Glogovca.

A.I  |  Izvor: prva.rs  |  
Foto: Prva TV/Printscreen
Foto: Prva TV/Printscreen
.

Legendarni glumac Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine od raka pluća na odeljenju pulmologije Kliničkog centra Srbije, ali zahvaljujući svom glumačkom umeću, on “živi” kroz svoje uloge.

Za dva meseca biće četiri godine otkako nas je napustio, a popularni glumac Vojin Ćetković podelio je nedavno uspomenu sa preminulim Glogovcem i pokazao koliko mu nedostaje.

Naime, on je podelio fotografiju na kojoj je Vojin u društvu supruge glumice Slobode Mićalović i Nebojše Glogovca, a ova uspomena raznežila je glumčeve pratioce.

“Takvi se prijatelji nikada ne zaboravljaju, a još i pravo kumstvo, mnogo više veže”, Jedinstveni Glogi, baš nedostaje”, Srce mi se steže”, “Stara slika koja naravno nema cenu. Glogovac je bio od onih retkih glumaca koji je rođen za svaku ulogu. Čovek koji mnogo fali srpskoj kinematografiji”, samo su neki od komentara ispod fotke koju možete pogledati na OVOM linku.

Komentar je ostavila i Sloboda Mićalović u vidu emotikona srca.

Vojina je inače sa Glogijem vezivalo neraskidivo prijateljstvo koje je započelo tokom studija, a kruna toga bilo je njihovo kumstvo, kada je 1996. godine Vojin bio kum na venčanju Glogovca sa prvom suprugom.