Verica Rakočević O VENČANJU sa Veljkom: "Raspalili" smo roštilj i umesto fensi kolača poslužili smo krempite i šampite

Verica Rakoćević i Veljko Kuzmančević jedan su od najskladnijih bračnih parova sa javne sceni, a budući da je među njima 35 godina razlike, oko njihovog odnosa se i dan-danas diže velika prašina.

Foto: Instagram Printscreen/kuzmancevicv
Foto: Instagram Printscreen/kuzmancevicv
.

.

Ove godine su proslavili devet godina braka i time potvrdili da ljubav zaista ne poznaje granice. Uprkos zluradim komentarima, oni žive svoju bajku i ne obaziru se na predrasude koje javnost ima o njima.

"Od rođenja sam avanturista, monotoniju i jednoličnost nikada nisam podnosila. Verovatno me je takav karakter i koštao propalih brakova, ali to sam ja", tvrdi kreatorka, prenosi grand.online.

Upravo na jednoj avanturi rodila se njihova ljubav koju su ubrzo ovekovečili na neobičan način.

"Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao da li hoću da se udam za njega i ja sam rekla: "Da". Sutradan je otišao kod roditelja i rekao da se ženi. I to je bilo to. U trenerci smo otišli da se potpišemo u opštini, a zatim da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na jednom splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet-set, predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite, i tako je i bilo", ispričala je Verica u emisiji "Venčanje od A do DA".