VELIKO POJAČANJE STIŽE U "IGRU SUDBINE"! Evo koji lik će tumačiti legendarni Miki Krstović!

Veliko glumačko ime pridružuje se ubrzo sjajnoj porodici telenovele "Igra sudbine" kojoj ćemo uskoro brojati i hiljaditu epizodu na kanalu Prve televizije. Glumačku ekipu pojačaće Miodrag Miki Krstović.

Izvor: prva.rs  |  
Foto: Aleksandar Krstović/Prva
Foto: Aleksandar Krstović/Prva
.

Zanimljiva i izazovna uloga, koja će se tek tokom trajanja serije razvijati, bila je presudna da prihvati poziv autorskog tima i producenta, rekao nam je Miki na setu "Igre sudbine".

On će oživeti lik Tomislava Horvata, koji je na mnogo načina povezan sa dosadašnjim likovima ove dugovečene telenovele. Oživeće lika kog je Gvozden Bošnjak spomenuo Mii, devojci koja uporno pokušava da ga pronađe.

Tomislav Horvat je general u penziji. Tokom devedesetih godina je predvodio privatnu specijalnu vojnu jedinicu. Ujedno je i ratni profiter koji se obogatio u ratnim vremenima. Živi u Beogradu, tačnije, na Dedinju. Aktivan je saradnik Državne bezbednosti. Usko je povezan, kako sa vladajućom strukturom, tako i sa podzemljem.

Kada se davne 1999. godine, Tomislavljeva ćerka Mirjana zaljubi u Gvozdena Bošnjaka, jednog od njegovih najboljih vojnika, on po svaku cenu želi da tu vezu prekine. Mirjanu je slagao da je Gvozden, njen voljeni, poginuo. Nedugo zatim, Mirjana saznaje da je u drugom stanju.

Tomislav je Mirjanu držao "u zlatnom kavezu", što je nakon jedne decenije, odvodi u kliničku depresiju. Njeno psihičko stanje se pogoršalo i Tomislav je šalje u elitnu psihijatrijsku bolnicu u Švajcarskoj.

Foto: Aleksandar Krstović/Prva
Foto: Aleksandar Krstović/Prva
.

Za to vreme, Tomislav brine o Mii, svojoj unuci, Mirjaninoj i Gvozdenovoj ćerki, prema kojoj se odnosi posesivno i preterano zaštitnički, baš kao i prema svojoj ćerki, koju je njegovo ponašanje odvelo u ludilo. Tomislav gaji sumnju da Gvozden poseduje informacije i podatke o ratnim zločinima koje mogu ugroziti njegov život i zato želi da ga se reši. Godinama ne uspeva da ga pronađe. Kada Mia Horvat sazna da joj je otac živ olazi u potragu za njim.

"Tomislav je pravi "laf", šmeker, izuzetno opasan čovek velikih sposobnosti i umnog kapaciteta. Veoma je duhovit i omiljen u društvu. Najviše na svetu voli svoju unuku Miu. Mia je svesna njegove ljubavi prema njoj i podjednako voli svog dedu, uprkos njegovom opsesivnom nastojanju da je čuva kao malo vode na dlanu", objašnjava Miki.

Međutim Mia je tvrdoglava i uporna, a to smo već imali priliku da vidimo svakod dana u 20.00 na Prvoj. Odlučuje da pobegne od kuće i sazna istinu o prošlosti svog oca Gvozdena, kog igra Nenad Jezdić.

U novim epizodama saznajte da li će Mia saznati još što-šta o dedi kog neizmerno voli i da li će Gvozden prihvatiti ćerku za koju nije znao ni da postoji. Zato ostanite uz Prvu svakog dana u 20.00 i saznajte rasplet ove porodične drame!